Aflevering 250 – Meindert Wolfraad – Lekker Boats & Lekker Bikes – Over zijn ondernemersreis en avontuur. Van Chamonix naar de Matterhorn skiën en een halfjaars zeiltocht maken

Meindert Wolfraad is eigenaar van Lekker Boats en Lekker Bikes. Meindert begon als wederverkoper van Van Moof fietsen maar na enige tijd begon hij voor zichzelf met Lekker Bikes. Hij bracht de echte Nederlandse fiets naar Australië. Later herhaalde hij hetzelfde principe en bracht hij de oerhollandse sloep naar Australië. Inmiddels heeft Meindert ruim 60.000 fietsen en ruim 200 boten verkocht.  

Meindert deelt zijn verhaal, het vallen en opstaan. En deelt zijn avontuurlijke kant. Over het skiën van de oude route van Chamonix naar de Matterhorn, een prestatie die maar weinigen hebben volbracht. Maar daar stopt het niet. Meindert heeft nog meer avonturen in gedachten, zoals een zeiltocht met zijn familie en het internationaal verkopen van zijn unieke boot.

Hij vertelt over de ups en downs van het ondernemerschap en de lessen die hij heeft geleerd. Dus ga lekker luisteren/kijken naar het verhaal van deze bijzondere ondernemer. 

Veel luisterplezier!

Gerhard

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen