Aflevering 251 – Melle Schellekens, wc papier scale-up The Good Roll over marktaandeel veroveren, de wc-papier maffia en een eigen fabriek in Afrika bouwen

Melle Schellekens is oprichter van The Good Roll, een bedrijf dat toiletpapier verkoopt en met een groot deel van de opbrengst, toiletten bouwt in ontwikkelingslanden. Daarnaast is Melle founder van Not Our Agency, een marketingbureau.

Melle studeerde aan de Hotelschool deed de master Business Administration en Brandmanagement en werkte voor Apollo Hotels.

In 2018 begon zijn reis als creative, toen hij begon je bij de Concept Creators. Dat is ook de period waarin The Good Roll geboren werd. Inmiddels heeft The Good Roll tientallen miljoenen rollen WC papier verkocht en hun ondernemersreis is nog lang niet ten einde.

Veel plezier met deze nieuwe aflevering!

Gerhard

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen