fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

mei 7

Groeivoer Groeiclub ondernemersborrel – donderdag 7 mei 2020

7 mei 2020 @ 17:00 - 19:00

Gratis

Groeiborrel 

Elke oneven maand van het jaar, op de eerste donderdag van die maand, organiseert Groeivoer een borrel waarbij leden van de Groeivoer Groeiclub bij elkaar komen. Bij de ondernemersborrel van Groeivoer komen betalende leden van de Groeiclub bij elkaar. Niet-leden van de Groeiclub zijn ter kennismaking welkom een meer mee te borrelen, om te proeven of de Groeiclub iets voor hen is.

Bij elke Groeiclub ondernemersbijeenkomst wordt een (mini)masterclass over een groeigerelateerd onderwerp georganiseerd. Deze (mini)masterclass wordt ofwel verzorgd door een lid van de Groeiclub, of door een externe spreker of deskundige.

Elke even maand is er een Groeiclub maaltijd. Wil je meer weten of aanschuiven bij zo’n maaltijd? Boek dan je ticket, of word lid van de Groeiclub.

Over de Groeiclub

De Groeiclub is een netwerk van ondernemers die willen groeien. In winst, omzet en werkgebied, maar ook in plezier, impact en vrijheid. Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar. In de oneven maanden is er een Groeiborrel, in de even maanden een Groeimaaltijd (ontbijt, lunch of diner). De Groeimaaltijden worden vaak op locatie bij een ondernemer gegeten. Zo komen we telkens op nieuwe, inspirerende plekken. De borrels kunnen in het kantoor van Groeivoer in Utrecht zijn, maar ook op andere locaties.

De maaltijden van de Groeiclub zijn alleen toegankelijk voor betalende leden van de Groeiclub. Om vrijblijvend kennis te maken en te ervaren of jij je thuisvoelt bij de Groeiclub ben je van harte welkom op een Groeiborrel. Je kunt dan ook nog- na voordracht – een keer aanschuiven bij een maaltijd. Ook geeft Groeivoer elk jaar een beperkt aantal ‘wild cards’ voor de Groeiclub gratis weg aan ondernemers zonder geld, maar mét potentie en ambitie. Ben je op zoek bent naar een ondernemersnetwerk dat om persoonlijke groei draait, waarbij je niet alleen komt halen, maar ook wilt geven, dan is de Groeiclub iets voor jou.

Lid worden?

Het gratis groeiprogramma “Open” voor ondernemers kost helemaal niks en is volledig online. Als je andere ondernemers wilt ontmoeten, ga je voor het Basic lidmaatschap. Wil je meer begeleiding bij je persoonlijke groei of de groei van je bedrijf, dan kun je ook kiezen voor een Pro of een Master bedrijfsgroeiprogramma van Groeivoer. Dit laatste is vergelijkbaar met een Mastermind voor ondernemers. De Groeivoer ondernemersclub biedt voor elk wat wils!

OpenHet Open lidmaatschap is volledig gratis en geeft toegang tot een online omgeving, waar je een Groeiplan maakt voor je bedrijf. Je kunt hulp vragen aan andere ondernemers op het forum en krijgt toegang tot waardevolle trainingen en Groeitools. Je hebt geen toegang tot bijeenkomsten.Gratis
BasicHet Basic lidmaatschap geeft toegang tot de Groeiclub, een netwerk van ondernemers die, net als jij, willen groeien. Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar, afwisselend bij een borrel of maaltijd. Je leert nieuwe vaardigheden en ontmoet ondernemers om mee te sparren.€49 per maand
ProHet Pro lidmaatschap geeft toegang tot 1-op-1 business coaching. Je maakt een Groeiplan voor je bedrijf en werkt hier samen met een business coach van Groeivoer elke maand aan. Je wordt ook lid van de Groeiclub en kunt online Pro trainingen en Groeitools gebruiken.€299 per maand
MasterHet Master lidmaatschap geeft toegang tot intensieve groeibegeleiding. Je gaat een volle dag per maand aan de slag met een scaleup-coach. Je wordt ook lid van de Groeiclub en kunt online Master trainingen en tools gebruiken. Je hebt toegang tot het masterweekend.€1399 per maand

Meer informatie & kennismaken

Voor meer informatie over de Groeiclub, neem contact met ons op, dan plannen we een intake met je in. Wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken, boek dan gerust een ticket voor een Groeiborrel. We zien je graag!

Tickets

-
+
Unlimited beschikbaar
Ticket voor Groeivoer Groeiclub ondernemersborrelGratis

Gegevens

Datum:
7 mei 2020
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Utrecht
Utrecht, Nederland + Google Maps

Organisator

Groeivoer