fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

dec 5

Groeivoer business coaching marathon – donderdag 5 december 2019 – Groeivoer Groeiclub

5 december @ 10:00 - 13:00

Gratis

Groeivoer Coachmarathon 

Op 5 december organiseert Groeivoer van 10:00-13:00 een business coaching marathon. We gaan de hele ochtend gratis ondernemers coachen. Dit doen we door in een speed-dating setting, ondernemers van verschillende ervaringsniveaus met elkaar te verbinden. We sluiten af met een lekkere lunch en een glaasje bubbels. Het doel van de ochtend is het verbinden van ervaren en startende ondernemers.

Ervaren ondernemer?

Je bent een ervaren ondernemer en heb al veel meegemaakt. Je hebt succes gehad, gejuicht met je team en flink wat champagne gedronken. Maar je hebt ook kleerscheuren opgelopen, tegenvallers geïncasseerd en pijn geleden. Maar je zette door. Je bent er nog! En nu wil je jouw ervaring, wijsheid en netwerk doorgeven aan ondernemers die net begonnen zijn. Anderen een zetje te geven. En misschien kun jij ook nog iets leren van een jonge ondernemer met een frisse blik!

Startende ondernemer?

Je bent een startende ondernemer die een netwerk zoekt dat jou verder kan helpen. Je wilt je omringen met ervaren ondernemers die je helpen om sneller en met meer plezier te ondernemen. Niet omdat ze slimmer of beter zijn dan jij. Maar omdat ze simpelweg zo vaak op hun bek gegaan zijn, dat ze wel íets moeten weten. Want elke ondernemer heeft recht op zijn eigen fouten. Maar je hoeft echt niet elke valkuil zelf in te rennen. Je mag shortcuts nemen, leren van ervaren mensen en de ondernemersreis hacken waar het kan.

Doe je mee?

Ben je een ervaren ondernemer en wil je jouw kennis delen? Graag! Ben je een startende ondernemer met een frisse blik en sta je open voor een sparsessie met een ervaren ondernemer? Welkom! Tijdens een inspirerende coachmarathon ga je speed daten met andere ondernemers. Zo ontmoet je in korte tijd veel leuke nieuwe én ervaren ondernemers en doe je nieuwe ideeën op. Dit event vindt plaats in Utrecht op een inspirerende locatie!

Boek snel een ticket voor deze Groeiclub coachmarathon en we nemen contact met je op!

Over de Groeiclub

De Groeiclub is een netwerk van ondernemers die willen groeien. In winst, omzet en werkgebied, maar ook in plezier, impact en vrijheid. Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar. In de oneven maanden is er een Groeiborrel, in de even maanden een Groeimaaltijd (ontbijt, lunch of diner). De Groeimaaltijden worden vaak op locatie bij een ondernemer gegeten. Zo komen we telkens op nieuwe, inspirerende plekken. De borrels kunnen in het kantoor van Groeivoer in Utrecht zijn, maar ook op andere locaties.

De maaltijden van de Groeiclub zijn alleen toegankelijk voor betalende leden van de Groeiclub. Om vrijblijvend kennis te maken en te ervaren of jij je thuis voelt bij de Groeiclub ben je van harte welkom op een Groeiborrel. Je kunt dan ook nog- na voordracht – een keer aanschuiven bij een maaltijd. Ook geeft Groeivoer elk jaar een beperkt aantal ‘wild cards’ voor de Groeiclub gratis weg aan ondernemers zonder geld, maar mét potentie en ambitie. Ben je op zoek bent naar een ondernemersnetwerk dat om persoonlijke groei draait, waarbij je niet alleen komt halen, maar ook wilt geven, dan is de Groeiclub iets voor jou. Voor meer informatie check deze link.

Lid worden?

Het gratis groeiprogramma “Open” voor ondernemers kost helemaal niks en is volledig online. Als je andere ondernemers wilt ontmoeten, ga je voor het Basic lidmaatschap. Wil je meer begeleiding bij je persoonlijke groei of de groei van je bedrijf, dan kun je ook kiezen voor een Pro of een Master bedrijfsgroeiprogramma van Groeivoer. Dit laatste is vergelijkbaar met een Mastermind voor ondernemers. De Groeivoer ondernemersclub biedt voor elk wat wils!

Meer informatie & kennismaken

Voor meer informatie over de Groeiclub, neem contact met ons op, dan plannen we een intake met je in. Wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken, boek dan gerust een ticket voor een Groeiborrel. We zien je graag!

Tickets

-
+
Unlimited beschikbaar
Ticket voor Groeivoer Groeiclub Meetup - De Grote Groeivoer Coachmarathon Sinterklaasactie donderdag 5 december 2019Gratis

Gegevens

Datum:
5 december
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Utrecht
Utrecht, Nederland

Organisator

Groeivoer