fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 3

Groeivoer workshop & borrel [besloten] – donderdag 3 september 2020

3 september 2020 @ 15:00 - 20:00

Gratis

Wat is jouw verhaal?

Op donderdag 3 september is de Groeiclub voor Ondernemers op bezoek bij vandeStreek, een snelgroeiende bierbrouwerij uit Utrecht. We beginnen om 15:00 met een workshop over storytelling. Hoe brouw jij, met de ingrediënten van jouw bedrijf, een echt verhaal dat mensen inspireert? Deze workshop duurt van 15:00-17:00 en is alleen toegankelijk voor Groeiclub leden.

Het verhaal van Ronald van de Streek

Om 17:00 gaat de tap los en horen we, onder het genot van een (alcoholvrij) biertje, het verhaal van vandeStreek, uit de mond van Ronald van de Streek, één van de broers die het bedrijf heeft opgericht.

Potentiële leden welkom!

Bij de borrel zijn ook ondernemers welkom die interesse hebben om lid te worden van de Groeiclub. Hiervoor is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil jij iemand aandragen die bij de Groeiclub past en ook oprecht geïnteresseerd is in deelname? Draag hem of haar aan bij Gerhard of Lotte. Of vraag jouw introducee om via deze link direct zelf een ticket te boeken.

Om je aan te melden voor deze bijeenkomst, boek jouw ticket en gebruik de kortingscode die je via Whatsapp ontvangen hebt. 

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Gegevens

Datum:
3 september 2020
Tijd:
15:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
https://vandestreekbier.nl/

Organisator

Groeivoer