fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

sep 3

Groeiclub open borrel – donderdag 3 september 2020

3 september @ 17:00 - 20:00

€12

Maak kennis met de Groeiclub!

Op donderdag 3 september is de Groeiclub voor Ondernemers op bezoek bij vandeStreek, een snelgroeiende bierbrouwerij uit Utrecht. We beginnen om 15:00 met een workshop over storytelling. Hoe brouw jij, met de ingrediënten van jouw bedrijf, een echt verhaal dat mensen inspireert? Deze workshop duurt van 15:00-17:00 en is alleen toegankelijk voor Groeiclub leden.

Om 17:00 gaat de tap los en horen we onder het genot van een (alcoholvrij) biertje het verhaal van vandeStreek, uit de mond van Ronald van de Streek, één van de broers die het bedrijf heeft opgericht.

Bij deze borrel zijn ook geïnteresseerden in de Groeiclub welkom. Hiervoor is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wat is de Groeiclub?

De Groeiclub is een ondernemersnetwerk waar persoonlijke groei en het laten groei van je bedrijf centraal staan. De Groeiclub is een soort mastermind, maar dan voor een fractie van de prijs.

Groeivoer organiseert elke week een videocall waarin je kunt sparren met gelijkgestemde ondernemers. We spreken over relevante thema’s en delen cases met elkaar, die we gezamenlijk oplossen. Elke organiseren we een live meetup, vaak met inhoudelijke workshop, op unieke locaties.

Als je meer informatie wilt en benieuwd bent wat anderen zeggen over de Groeiclub, check dan: https://www.groeivoer.nl/groeiclub/

Meer weten?

Wil je kennismaken met de Groeiclub om te ervaren of de Groeiclub bij jou past? Je kunt eens per twee weken aanhaken als testrider bij een videocall, dat plan je hier in. Of kom langs op een kennismakingsborrel zoals deze. Die borrel is niet helemaal gratis, maar uiteraard wel vrijblijvend 🙂

Lijkt het jou leuk om te komen, boek dan je ticket. Mocht meer informatie willen of nog twijfelen, neem gerust even contact op!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Groeiclub borrel 3 september 2020
12,00
45 beschikbaar

Gegevens

Datum:
3 september
Tijd:
17:00 - 20:00
Kosten:
€12
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Groeivoer