fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
mrt 2

GRATIS Werksessie Bedrijfsgroei [vrij toegankelijk] – maandag 2 maart 2020

2 maart @ 09:30 - 12:30

Gratis

Werksessie Bedrijfsgroei

Wat zou jij aan je bedrijf willen veranderen? Zou je meer klanten willen? Of minder ´gedoe´ met personeel? Zou het fijn zijn als er iets meer winst gemaakt werd? Of zou je minder uren willen werken? Wat je uitdaging ook is, tijdens de Werksessie Bedrijfsgroei op 2 maart gaan we ermee aan de slag! Tijdens dit inspirerende groeiontbijt stap je even uit de hectiek van alledag om heel gericht aan het grootste knelpunt in je bedrijf te werken.

Je kunt onder het genot van een lekker ontbijtje, sparren met andere ambitieuze ondernemers. Ik stel mijn ervaring als groeiondernemer en expertise als business coach beschikbaar.

Boek snel een ticket als je hier bij aanwezig wilt zijn!

Over Groeivoer

Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we door jou te inspireren, met blogs en de gratis Groeivoer Podcast voor ondernemers. Je kunt ook lid worden van de Groeiclub, een mastermind voor ondernemers, die elke maand bij elkaar komt. Je kunt ook 1-op-1 groeicoaching ontvangen en een intensief groeiprogramma volgen.

Plan een sparsessie in!

Ben je benieuwd of Groeivoer iets voor jou kan betekenen? Plan dan hier een gratis en vrijblijvende sparsessie met ons in via, of bel Groeivoer op 030-2072333.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Predikherenstraat 20, Utrecht
Predikherenstraat 20
Utrecht, 3512TN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.groeivoer.nl

Organisator

Groeivoer