Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
okt 6

Groeiclub bijeenkomst 6 oktober 2022 over storytelling

6 oktober 2022 @ 14:30 - 20:30

Over deze bijeenkomst

Op 6 oktober staat Storytelling centraal. Verhalen zijn een tijdloze en zeer krachtige manier om mensen (klanten, medewerkers) aan je te binden. Daarnaast heb je ook een verhaal over jezelf. En speel jezelf een rol in jouw bedrijfsverhaal. We kiezen voor 2 invalshoeken: personal storytelling en het verhaal van je bedrijf.

Bij personal storytelling gaan we in op de reis van de held en jouw persoonlijke verhaal. Soms kun je vast zitten in je eigen verhaal en jezelf dingen vertellen die niet meer waar zijn. Hoe kun je jouw verhaal over jezelf opnieuw uitvinden?

Daarnaast hebben we het over jouw bedrijfsverhaal. Veel ondernemers hebben hun verhaal onvoldoende scherp. Hoe kun je jouw verhaal veel beter voor het voetlicht brengen dan je nu doet? Hoe kom je aan meer ambassadeurs, medewerkers, klanten, door mensen echt mee te nemen in een verhaal waar ze onderdeel van willen zijn?

Sprekers

Je gastheer bij dit event is zoals altijd Gerhard te Velde.

Spreker 1 voor dit event is Master of Storytelling Yvette van den Berg. Yvette neemt ons mee in de reis van de held en hoe je jezelf opnieuw kunt uitvinden door je verhaal te herschrijven.

Spreker 2 voor dit event is Melle Schellekens, Creative Captain en co-founder van The Good Roll. Met Melle gaan we op zoek naar de ingrediënten van een ‘sticky story’. Hoe kan je met een heel gewoon product (toiletpapier) bijzondere resultaten behalen?

Programma

  • 14:30-15:00 inloop
  • 15:00-16:30 interviews & workshops
  • 17:15 borrel
  • 18:00 inspiratiediner ronde 1
  • 18:50 Groeiclub lid van de maand
  • 19:00 inspiratiediner ronde 2
  • 20:00 laatste ronde aan de bar
  • 20:30 einde

Locatie

We zijn bij dit event te gast bij de gloednieuwe locatie van Cupp, van clublid en eigenaar Peter Braakman. Het adres is Kanaalweg 59 in Utrecht.

Parkeren op de Koningin Wilhelminalaan in Utrecht.

Aanmelden

Ben je lid van de Groeiclub dan betaal je niks en meld je jezelf aan bij Gerhard. Ben je geen lid, reken dan een ticket af om op de gastenlijst te komen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
6 oktober 2022
Tijd:
14:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Cupp Kanaalweg, Utrecht
Utrecht, Kanaalweg 59 3527 KX Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Groeivoer