fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
dec 3

Masterclass Optimaliseer je Website – Groeiclub voor Ondernemers – donderdag 3 december 2020

3 december 2020 @ 09:00 - 12:30

€147

Over deze Masterclass

Komt jouw website onvoldoende van de grond? En wil je 2021 met een vliegende start beginnen? Kom dan op 3 december van 9:00-12:30 naar de volledig verzorgde Masterclass Optimaliseer je Website. Websiteoptimalisatie-expert René Voorberg legt uit hoe je jouw website zonder grote investeringen, beter laat converteren. Je krijgt een quickscan van je website en een concreet actieplan op 1 A-4, om je site te verbeteren. Bovendien ontmoet je andere inspirerende ondernemers die lid zijn van de Groeiclub voor Ondernemers.

Deze Masterclass vindt plaats op Vliegveld Hilversum en is inclusief koffie, thee, fris en een lunchpakket om mee naar huis te nemen!

Investering

Deze sessie is kosteloos voor leden van de Groeiclub. Niet-leden betalen €247. Wil je dit niet missen? Boek dan snel je ticket.

Meer weten over de Groeiclub?

Heb je interesse om lid te worden van de Groeiclub? Bekijk dan meer informatie over de Groeiclub, vraag een vrijblijvende kennismaking aan en ervaar of de Groeiclub bij jou past. Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
3 december 2020
Tijd:
09:00 - 12:30
Kosten:
€147
Evenement Categorie:

Locatie

Vliegschool Hilversum, Noodweg 47, 1213 PW Hilversum
Noodweg 47
Hilversum, 1213 PW Nederland
+ Google Maps

Organisator

Groeivoer