fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
dec 5

Groeiontbijt voor ondernemers – donderdag 5 december 2019 – Groeivoer Groeiclub

5 december 2019 @ 09:00 - 12:00

Gratis

Groeiontbijt voor ondernemers

Heb jij de bedrijfsplan voor 2020 al klaar? Op 5 december van 09:00-12:00 organiseert Groeivoer een inspirerend groeiontbijt voor ondernemers, in de Groeiclub in Utrecht. Tijdens deze sessie ga je samen met andere ondernemers aan de slag met jouw groeiplan voor 2020. Ook als je nog geen plan op papier hebt, ben je van harte welkom om je te laten inspireren. Er is een keynote over je jouw doelen haalt in het nieuwe jaar. Ook zijn er meerdere 1-op-1 coaching sessies om jou te laten groeien als ondernemer.

Ja, ik ben ondernemer!

Lijkt het jou tof om je plannen voor 2020 nóg scherper te krijgen? Of is jouw plan nog niet 100% compleet? Kom dan langs op het groeiontbijt van 5 december en deel jouw belangrijkste doelen, én je grootste knelpunt met de groep. Je krijgt waardevolle feedback en er is ene aantal hot seat sessies met ervaren business coaches. Meld je snel aan om jouw plek veilig te stellen.

Ja, ik ben coach!

Ben je business coach en wil je bijdragen aan deze mooie ochtendsessie, meld je dan ook gerust aan. Misschien voel jij je wel thuis in het partnernetwerk van Groeivoer. We zijn heel blij als jij jouw skills, wijsheid en vragen inzet om ondernemers te helpen bij het halen van hun doelen. Als je interesse hebt om mee te doen op 5 december, meld je dan hier aan.

Over de Groeiclub

De Groeiclub is er voor ondernemers met ambitie. Wil je groeien in omvang, impact, plezier, winst en vrijheid? En ben je bereid om te investeren in je eigen groei? Dan is de Groeiclub iets voor jou. Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar. Voor meer informatie kijk even hier.

Meer informatie & kennismaken

Als je meer wilt weten over Groeivoer, of lid wilt worden van de Groeiclub, plan dan een vrijblijvende kennismaking met ons in. Stuur ons een bericht en we plannen graag iets met je in!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
5 december 2019
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Utrecht
Utrecht, Nederland

Organisator

Groeivoer