fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

okt 1

Groeivoer Groeiclub diner [besloten] – donderdag 1 oktober 2020

1 oktober @ 09:00 - 12:00

€75
Groeiprogramma

Groeiontbijt

Op donderdag 1 oktober is er een inspirerend Groeidiner.

Wat is Groeivoer?

Groeivoer is een bedrijf dat ondernemers helpt bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Groeivoer is opgericht door Gerhard te Velde, een ervaren ondernemer en investeerder, die zijn kennis door wil geven. Inmiddels zijn meerdere partnercoaches aangehaakt bij Groeivoer. Bij Groeivoer helpen we jou met online trainingen, een inspirerende Groeiclub, business coaching en een jaarprogramma voor ondernemers. Door te investeren in je groei als ondernemer, ga je veel meer resultaat boeken in je leven en je bedrijf.

Online trainingen

Voor ondernemers die op een laagdrempelige manier en tegen lage kosten aan hun groei willen werken heeft Groeivoer online trainingen beschikbaar. Bijvoorbeeld een training delegeren, personeel aannemen, podcasten voor ondernemers en nog veel meer. Het is mogelijk om online trainingen te combineren met één of meerdere live sessies met een coach van Groeivoer.

De Groeiclub

De Groeiclub is een netwerk van ondernemers die willen groeien in plezier, impact, vrijheid en winstgevendheid. Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we altijd een inhoudelijk thema en helpen we elkaar onderling verder. Je kunt de Groeiclub vergelijken met een mastermind voor ondernemers. Je wordt al lid vanaf €49 per maand, en je kunt elke maand van het jaar aanhaken, voor de duur van een jaar. Wil je weten of de Groeiclub en jij bij elkaar passen? Plan dan hier een gratis en vrijblijvende sparsessie in!

Business coaching

Als je méér wilt dan alleen lid zijn van een ondernemersclub, dan is 1-op-1 business coaching interessant. Bij Groeivoer geloven we dat coaching mensenwerk is. Als je echt naar een volgend niveau wilt komen als ondernemer, is 1-op-1 business coaching ‘the way to go’. Je kunt om te beginnen, kiezen voor een groeisessie. Afhankelijk van beschikbaarheid, jouw coachvraag en je budget, werk je met Gerhard te Velde zelf, of één van de aangesloten partnercoaches van Groeivoer. Plan dan hier een vrijblijvende sparsessie in als je wilt ontdekken wat er mogelijk is, en waar jouw coachvraag ligt.

Jaarprogramma

Als je echt stappen wilt maken in je eigen ontwikkeling en de groei van je bedrijf, dan is een jaarprogramma een slimme keuze. Je gaat een groeitraject van twaalf maanden aan, waarin je gestructureerd aan de slag gaat met je persoonlijke groei, en de groeivraagstukken die in jouw bedrijf spelen. Dit traject is op maat, concreet en resultaatgericht. Kies bijvoorbeeld voor een Pro-Groeiprogramma, een Masterprogramma of het Partnerprogramma, als je nog een stap verder wilt gaan. Wil je meer weten over een jaarprogramma van Groeivoer, plan dan hier een vrijblijvende sparsessie in.

Wil je met ons werken?

Lijkt het je interessant om met Gerhard of één van de andere teamleden van Groeivoer te werken? Wil je verkennen of we bij elkaar passen? Neem gerust even contact op! Laat hier je gegevens achter en we plannen een gratis en vrijblijvende kennismaking met je in! Of stuur een e-mailtje, info@groeivoer.nl bel 030-2072333.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket voor Groeivoer Groeiontbijt met de Groeiclub
75,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€75

Organisator

Groeivoer