fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

dec 16

Online Groeisessie Groeiclub [open]

16 december @ 09:30 - 10:45

Als jij aan de slag wilt met persoonlijke groei en de groei van je bedrijf dan is de Groeiclub iets voor jou.

In de Groeiclub komen ondernemers met groeiambitie bij elkaar. Onder professionele begeleiding in deze mastermind leren we van elkaar, helpen we elkaar verder en delen we ons netwerk. In een wekelijkse videocall via Zoom en tijdens de maandelijkse live meetup maken we stappen in de groei van ons bedrijf.

De weekly call

Elke woensdag sparren we digitaal met elkaar. We zitten met elkaar in een zoom meeting en gaan uit elkaar in kleine break-out rooms met ongeveer 3 of 4 personen. In de break-out rooms bespreken we je roadblocks, hoe je deze kunt overwinnen en er wordt een groeivraag besproken. De groeivraag is elke week anders en gaat over verschillende aspecten van het ondernemen. Wisselend wordt er een hot seat besproken. Dat is een probleem of uitdaging van een Groeiclublid waar de anderen op mogen vuren. Ook komt er geregeld een expert langs die zijn vakgebied uitlicht en ons informeert. Heb je een interessante vraag of zit je zakelijk ergens mee? Laat dit weten bij Gerhard, dan kan hij dit als onderwerp gebruiken in de weekly call. Dit is vaak niet alleen voor jou interessant, maar ook voor de andere leden.

Wil je ontdekken of de Groeiclub bij jou past? De beste manier om hier achter te komen is een keer aan te schuiven bij één van de weekly videocalls van de Groeiclub. Kom daarom een keer gratis en vrijblijvend kennismaken bij de Groeiclub. Deze kennismaking geeft je een beeld van wat voor soort ondernemers er bij de Groeiclub zitten, waar we over spreken en hoe het voor jou voelt.

Interesse? Vraag hier je vrijblijvende kennismaking aan! En we zien je graag te gast in een van onze weekly calls.

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
09:30 - 10:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
www.groeivoer.nl/groeiclub

Organisator

Groeivoer