fbpx

Geniaal Groeien Programma

Leer moeiteloos ondernemen vanuit je geniale essentie. 

Wil jij met meer focus, plezier en resultaat ondernemen?

In het Geniaal Groeien programma nemen we jou stap voor stap mee richting dit doel.  Je leert hoe je jouw natuurlijke talent in zet om een geniaal bedrijf te bouwen, dat perfect past bij wie jij bent. Dat doe je samen met andere gedreven ondernemers, onder professionele begeleiding, met meetbare resultaten.

Hoe laat ik mijn bedrijf groeien?

Je bent al een tijdje ondernemer en best lekker bezig. Maar je voelt ook dat er méér in zit. Dat je meer uit je tijd kan halen, meer zou kunnen bereiken en dat je relaxter zou kunnen ondernemen als je meer geld verdiende.

Als je dit herkent, is het tijd om aan de slag te gaan. Niet volgende week, niet over 3 maanden. Maar nu. Want het beste moment om een boom te planten was 20 jaar geleden. Het op één na beste moment is nu.

Groei begint bij jou

Doe jezelf een plezier en werk aan het belangrijkste onderdeel van je bedrijf: jezelf. Door te investeren in jezelf en de juiste actie te ondernemen, ga je grote stappen zetten. 

Samen groei je beter

Als je aan je groei gaat werken, is het slim om dat samen met andere ondernemers te doen. In het Geniaal Groeien programma leer je tientallen nieuwe ondernemers kennen. Je krijgt frisse blikken van anderen, bouwt aan je zakelijke netwerk en doet nieuwe vrienden op. 

herken jij je in het volgende?

Veel ondernemers lopen tegen dezelfde problemen  aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten? 

Als je tegen belemmeringen in je bedrijf aanloopt, zit de oplossing voor die problemen bijna altijd in jezelf. 

Daarom is het slim om van tijd tot tijd even stil te staan. Jezelf aan te kijken en keuzes te maken. Als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee.

Door aan jezelf te werken, krijg je meer focus. Je haalt betere resultaten. Je krijgt meer overzicht en maakt meer impact. 

Wat houdt Het programma precies in?

In het Geniaal Groeien Programma ga je in een periode van 12 weken aan de slag met de volgende modules: 


Bij elk onderwerp krijg je ter voorbereiding de gelegenheid om ‘huiswerk’ te maken. In een interactieve sessie met andere ondernemers ga je in gesprek over het onderwerp van die week. Regelmatig worden sprekers en experts uitgenodigd die specifieke kennis toevoegen. Wil je weten of dit programma aansluit op jouw ontwikkelbehoefte? Plan een vrijblijvende intake in voor een advies op maat. 

Wat zit er precies in het Geniaal Groeien pakket?

Als je kiest voor het Geniaal Groeien Programma dan krijg je het volgende: 

Wat zeggen anderen?

Geniaal Groeien past bij jou als:

Het Groeiverhaal van Gerhard te Velde

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach, podcastmaker en vooral: ondernemer. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In ruim 12 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Graag zet ik de kennis en kunde die ik heb opgedaan in om andere ondernemers verder te helpen. Zowel op spiritueel als praktisch niveau. 

Toen ik 23 was begon ik mijn eerste bedrijf. Ik verhuurde mezelf als tuinman, naast mijn studie sociologie in Utrecht. Ik typte een briefje, waarin ik mijzelf voor €12 per uur aanbood voor tuinwerk, deed het in heel Utrecht door de brievenbus en de telefoon begon te rinkelen. Binnen 2 jaar had ik 200 klanten.

In 2008 begon ik samen met goede vrienden Joren & Jochem mijn tweede bedrijf, MijnStudent. Zonder achtergrond in cijfers, bedrijfskunde of commercie begonnen we aan ons avontuur. 10 jaar tijd, hielpen we 10.000 klanten.

Joren & Jochem begonnen andere bedrijven, ik ging verder met MijnStudent. En ik was hongerig. Ik wilde meer. MijnStudent werd omgedoopt naar Eager People. We deden miljoenen omzetten, werkten voor mega grote klanten en hadden tientallen mensen op kantoor. Ik was succesvol, dacht ik. 

Maar ik mistte de vrijheid. Het pioniersgevoel. En de vervulling. Daarom droeg ik in 2018 de leiding van Eager People over aan een management team en nam een sabbatical van een jaar. Na dat jaar besloot ik mijn ervaring als groeiondernemer te delen met ondernemers. Zo werd in 2019 Groeivoer geboren. Een bedrijf dat ondernemers helpt bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei.

Nu help ik ondernemers zoals jij, bij het laten groeien van zichzelf en hun bedrijf.  

Ik ben steeds meer de waarde gaan inzien van de juiste ondernemer om mij heen. De juist mentor. Ook voor jou geldt dat je kostbare tijd, geld en energie kunt besparen.

Onderneem op jouw manier, maar werk wel bewust aan je persoonlijke groei. Laat je inspireren door ondernemers aan wie jij je kunt optrekken. Bijvoorbeeld door het Geniaal Groeien programma te volgen.

Zie ik je snel? Ik hoop het! 

Wat levert dit programma mij op?

Door te kiezen voor Geniaal Groeien krijg je meer focus, overzicht en resultaat in je bedrijf. Je bouwt aan je zakelijke netwerk en doet nieuwe vriendschappen op. 

Jij investeert:

Dit levert jou het volgende op:

Veelgestelde vragen

Vraag

Antwoord

Wat voor ondernemers zitten er in dit programma?

We hebben twee groepen. 

Een groep voor ondernemers met personeel. Dit zijn ondernemers met 10-100 medewerkers. die zelf aan het roer staan van hun bedrijf.  Deze groep komt op vrijdag 09:30 bij elkaar in Zoom.

En een groep voor ondernemers zonder personeel. Dit zijn ondernemers met ambitie zonder medewerkers, maar vaak een kleine flexibele schil om zich heen. Deze groep komt op woensdag 09:30 bij elkaar.

Hoeveel tijd kost dit programma?

De tijdsinvestering voor het Geniaal Groeien Programma is ongeveer 1,5 uur per week gedurende 12 weken.

Als je meer tijd wilt investeren kun je ook de online modules volgen.  

Wat kost het programma?

De investering voor het Geniaal Groeien Programma is €4997 voor ondernemers met personeel.

Als je ondernemer zonder personeel bent betaal je het gereduceerde tarief van €2497.

Je krijgt gedurende deze periode automatisch toegang tot de Groeiclub voor Ondernemers.

Wanneer kan ik starten?

Elk kwartaal gaat er een nieuwe ronde van het groeiprogramma van start. Je kunt dus vier keer per jaar instappen. 

Hoe weet ik of dit programma voor mij werkt?

Het Geniaal Groeien Programma is zo ontworpen dat er voor elke ondernemer onderdelen in zitten die relevant zijn. Je bepaalt zelf waar je in jouw groei de focus op wilt leggen. 

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je binnen 30 dagen na afronding toch niet tevreden bent dan kopen we het groeiprogramma deels of geheel van je terug.  

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op! 

Ik weet genoeg! Let's do this!

Ben je klaar voor Geniaal Groeien? Reken jouw programma af en we gaan aan de slag met het volgende: 

Twijfel je nog? Laten we even bellen!

Twijfel je nog? Laten we persoonlijk kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen.  Plan hier direct een gratis en vrijblijvende call in of laat je gegevens achter.

We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent. Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.  

Wat als ik meer wil?

Denk je dat je meer nodig hebt dan in het Geniaal Groeien pakket wordt aangeboden? Dan kun je ook kiezen voor andere manieren van begeleiding. Bijvoorbeeld het Mastermind Programma.

In het Mastermind pakket zit:

Dit levert je het volgende op: