groei.club ondernemerscommunity

connect met andere ondernemers, stel vragen, volg gratis trainingen, doe nieuwe inspiratie op en download handige tools om jouw leven als ondernemer gemakkelijker te maken

Wil jij in contact komen met gelijkgestemde ondernemers? Schrijf je dan gratis in op groei.club, de ondernemerscommunity van Groeivoer

Een veilige plek 

Als ondernemer loop je regelmatig tegen uitdagingen aan. Het is fijn om daar met andere ondernemers over te kunnen sparren. Groei.club is een besloten ondernemerscommunity waar je in een veilige omgeving kunt sparren met andere ondernemers. 

Maar er is meer. Het doel van groei.club is het faciliteren van jouw groei als ondernemer. Je leert nieuwe ondernemers kennen, volgt gratis trainingen, doet nieuwe inspiratie op en kunt handige tools downloaden en coachvragen stellen op het forum. 

Als je lid bent van groei.club blijf je ook op de hoogte van live bijeenkomsten van Groeivoer. Als je wilt, kun je daar een keer naar toe komen om niet alleen digitaal, maar ook fysiek te ontmoeten met andere ondernemers.

Groei.club is 100% gratis, je kunt op elk moment weer uitstappen

Hoe werkt groei.club precies?

Groei.club is de gratis ondernemerscommunity van Groeivoer. Lid worden doe je door je hier in te schrijven of de volgende eenvoudige stappen te volgen: 

Stap 1: ga naar groei.club

Stap 2: klik bij het inlogscherm op ‘maak account 

Stap 3: kies voor ‘kom snuffelen’ dit is het gratis abonnement

Stap 4: vul je gegevens in en schrijf je in. Nu heb je toegang tot Groei.club 

 

Je kunt nu de gratis groeitraining volgen, tools downloaden, in contact komen met andere ondernemers en nieuwe inspiratie opdoen.  


Wat voor ondernemers zitten er op groei.club?

Op groei.club vind je zowel ondernemers met als zonder personeel. Sommige clubleden draaien miljoenen omzet, andere enkele tonnen. We kijken verder dan omzet, winst of hoeveel medewerkers je in dienst hebt 

Veel interessanter is: wat kan ik van jou leren? Wat doe jij om de wereld een beetje mooier te maken? En hoe kunnen we elkaar verder helpen en inspireren?     

Een aantal dingen die Groei.club leden met elkaar gemeen hebben: 

Goede intenties 

We willen de wereld een beetje mooier maken dan deze nu is en andere mensen verder helpen. Als je lid wordt van de mastermind kom je niet alleen iets halen, maar ook brengen. We helpen elkaar graag verder.   

Een growth mindset 

We vinden het leuk om elke dag iets nieuws te leren en onszelf te blijven uitdagen. We staan open voor nieuwe ideeën, andere manieren van denken en feedback.  

Kwetsbaar

We leren het meest van de dingen waar we mee worstelen. We durven ons kwetsbaar op te stellen. Stoere praatjes mogen, maar eerlijke verhalen worden nog meer gewaardeerd.

We doen het samen 

We zijn al wat verder in ons ondernemerschap en hebben ervaren dat ondernemen leuker is als je het samen doet. In plaats van eigenwijs op een eilandje, ondernemen we liever met elkaar. 

 Concreet 

Als we elkaar verder helpen, maken we dat graag concreet, zodat er echt iets gebeurt.  Inspiratie is een mooi begin, concrete actie maakt het plaatje compleet.  

Maak kennis met een aantal leden van de Groeiclub.

Als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Als jij je omringt met slimme ondernemers krijg je sneller, meer succes. Bovendien is het fijn om ‘thuis te komen’ bij een groep ondernemers die, elk op hun eigen manier, met dezelfde vragen worstelen als jij.

Het is belangrijk om tijd te maken voor jouw persoonlijke groei als ondernemer. Want als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee.

De Groeiclub voor ondernemers is een Mastermind waarbij je aan jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werkt. 

Wil je ervaren hoe dat is? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend kijken bij de Groeiclub.

Groeiclubleden over hun ervaringen in de mastermind

Wat kost groei.club?

groei.club is 100% gratis

onbeperkt toegang
0,- excl. BTW
 • Verbind met gelijkgestemde ondernemers
 • Volg waardevolle trainingen
 • Toegang tot handige tools
 • Post jouw coachvragen in de groep
 • Blijf op de hoogte van fysieke events
Populair

Wat als ik méér wil?

Als je lid bent van groei.club kun je al veel waarde halen. Maar er is meer. Je kunt lid worden van de Groeiclub Mastermind of kiezen voor één op één begeleiding.

1 op 1 coaching

Gerichte hulp bij je grootste vraagstuk
1497,- Voor een dagdeel
 • 100% aandacht voor jouw situatie
 • Live ontmoeting
 • Concreet actieplan als resultaat
 • Inclusief follow-up call

Groeiclub Mastermind

Omring jezelf met slimme ondernemers
9997,- per jaar
 • Omring je met high level ondernemers
 • Blijf op koers met kwartaalmeetings
 • Netwerk op niveau tijdens diners
 • Inclusief 1 op coaching
Populair

Sfeerimpressie van een Groeiclub bijeenkomst

0 +
Ondernemerservaring
0 +
Expert podcasts
78
Ondernemers bij laatste live event

Gerhard te Velde, oprichter van de Groeiclub

Mijn naam is Gerhard te Velde, ondernemer en business coach. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In meer dan 12 jaar als groeiondernemer heb ik veel succes gehad, veel domme dingen gedaan en veel tegenslag gehad. Die kennis en ervaring zet ik nu in, om andere ondernemers verder te helpen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een team van gedreven business coaches. 

Ik geloof in de kracht van verbinding. Door elkaar op te zoeken, te sparren met elkaar en gericht aan groei te werken, zijn we met z’n allen, meer succesvol. Verbinden zit me in het bloed. In 2014 ben ik voor het eerst etentjes gaan organiseren voor ondernemers. Toen nog naast mijn bedrijf Eager People. Vanaf 2019 is dit doorontwikkeld naar de Groeiclub.  

Mensen doen zaken met mensen. Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom ontmoeten we elkaar bij de Groeiclub niet alleen online, maar ook tijdens live meetups, elke maand. 

Contacten maken contracten. Het draait bij de Groeiclub voor Ondernemers niet om het binnenhalen van omzet, zoals bij BNI of Open Coffee. Toch weten we elkaar onderling goed te vinden en benutten we elkaars netwerk.        

Ik geloof in maatwerk. Inspiratie en online programma’s voor ondernemers zijn overal te vinden. Maar pas door deze kennis heel gericht toe te passen op jouw situatie, boek je resultaat. De coaches van Groeivoer helpen je graag met de 1-op-1 business coaching die nodig is om jou te helpen om concrete stappen te maken in je ontwikkeling.   

Het lijkt me tof je bij de Groeiclub te ontmoeten. Kom je een keer kijken? 

Ik zie je snel!

Behalve groei, ook ruimte voor gezelligheid

Ik weet genoeg! Let's do this!

Ben je klaar om in te schrijven op groei.club?

Twijfel je nog? Laat je gegevens achter. We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent.

Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.