De Groeiclub voor Ondernemers Mastermind

Van 2019-2022 organiseerde Groeivoer wekelijks bijeenkomsten voor ondernemers. Vanaf 2023 is de Groeiclub niet meer actief. Je kunt natuurlijk wel inspiratie opdoen bij de Groeivoer Podcast of gebruik maken van 1 op 1 coaching.

Wil jij je omringen met gelijkgestemde ondernemers om regelmatig mee te sparren? Dan is de Groeiclub iets voor jou.

Van 2019-2022 organiseerde Groeivoer wekelijks Zoomcalls en maandelijks fysieke bijeenkomsten voor ondernemers. Vanaf 2023 is de Groeiclub niet meer actief. Je kunt natuurlijk wel inspiratie opdoen bij de Groeivoer Podcast of gebruik maken van 1 op 1 coaching.

Groeiclubleden over hun ervaringen in de mastermind

geplande groeiclub bijeenkomsten

Laatste afgelopen Evenementen

Groeiclub bijeenkomst 6 oktober 2022 over storytelling

Cupp Kanaalweg, Utrecht Utrecht

Over deze bijeenkomst Op 6 oktober staat Storytelling centraal. Verhalen zijn een tijdloze en zeer krachtige manier om mensen (klanten, medewerkers) aan je te binden.…

Wat zit er allemaal in het lidmaatschap?

Als je lid wordt van de Groeiclub Mastermind dan doe je dat voor een jaar. Je kunt op elk moment van het jaar lid worden. Het lidmaatschap verplicht je tot niks. Je bepaald zelf hoe vaak je komt. Een jaar lidmaatschap van de Groeiclub bevat het volgende: 

Jouw eigen Groeiplan

Om jouw groei gestructureerd aan te pakken maak je aan het begin van je lidmaatschap een Groeiplan. Hierin beschrijf je wat jouw doelen zijn, waar je hulp bij kunt gebruiken en hoe jij je bedrijf wilt laten groeien. Het Groeiplan is een sterke start van je lidmaatschap van de mastermind. Wil je persoonlijke begeleiding bij je groei, dan kun je deelnemen aan het 12-weekse Geniaal Groeien programma.   

Vind jouw groeiritme

Gezond groeien doe je in een ritme. Bij Groeivoer hanteren een ritme van maand- en kwartaalbijeenkomsten. Eens per jaar hebben we een inspirerend jaarevent.

8 maandmeetings

We organiseren elke eerste donderdag van de maand een inspiratiebijeenkomst op locatie. Dit vindt steeds op een nieuwe, inspirerende plek in de Randstad plaats en is volledig verzorgd, inclusief drankjes en eten. We gaan graag op bezoek bij een groeiondernemer met een inspirerend verhaal.  

3 kwartaalmeetings

Een per drie maanden is er een kwartaalmeeting. De kwartaalmeeting is een werksessie waar je jouw doelen erbij pakt en kijkt of je nog op koers zit. Vaak nodigen we hier een spreker of expert uit. De kwartaalmeeting is een werksessie waar je aan jouw Groeiplan en doelen werkt.  

1 jaarevent

Eens per jaar is er het jaarevent. Kom alleen, met je compagnon(s) of jullie management team om een dag lang inspiratie op te doen. Zodat je het jaar goed begint. 

Een overzicht van alle events vind je op groei.club. Schrijf je hier gratis in. 

Je kunt uiteraard een paar keer vrijblijvend meekijken bij een bijeenkomst van de Groeiclub om te proeven of het iets voor je is. Daar zijn twee dingen voor nodig: een persoonlijk intakegesprek om nader kennis te maken en een gastenticket voor een event.  

Wat voor ondernemers zitten er bij de Groeiclub?

Het is de meest gestelde vraag bij Groeivoer: wat voor ondernemers zitten er in de mastermind? Een logische vraag, je wilt je omringen met mensen waar jij je goed bij voelt en waar je iets van kunt leren.  

De Groeiclub richt zich op ondernemers die durven te investeren in hun persoonlijke groei. We werken met een tafelschikking, zodat jij altijd met sparring partners van het juiste niveau aan tafel zit.  

We kijken ook verder dan omzet, winst of hoeveel medewerkers je in dienst hebt. We bevragen elkaar wat kan ik van jou leren? Wat doe jij om de wereld een beetje mooier te maken? En hoe kunnen we elkaar verder helpen en inspireren?     

Een aantal dingen die Groeiclub leden met elkaar gemeen hebben: 

Goede intenties 

We willen de wereld een beetje mooier maken dan deze nu is en andere mensen verder helpen. Als je lid wordt van de mastermind kom je niet alleen iets halen, maar ook brengen. We helpen elkaar graag verder.   

Een growth mindset 

We vinden het leuk om elke dag iets nieuws te leren en onszelf te blijven uitdagen. We staan open voor nieuwe ideeën, andere manieren van denken en feedback.  

Kwetsbaar

We leren het meest van de dingen waar we mee worstelen. We durven ons kwetsbaar op te stellen. Stoere praatjes mogen, maar eerlijke verhalen worden nog meer gewaardeerd.

We doen het samen 

We zijn al wat verder in ons ondernemerschap en hebben ervaren dat ondernemen leuker is als je het samen doet. In plaats van eigenwijs op een eilandje, ondernemen we liever met elkaar. 

 Concreet 

Als we elkaar verder helpen, maken we dat graag concreet, zodat er echt iets gebeurt.  Inspiratie is een mooi begin, concrete actie maakt het plaatje compleet.  

Maak kennis met een aantal leden van de Groeiclub.

Als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Als jij je omringt met slimme ondernemers krijg je sneller, meer succes. Bovendien is het fijn om ‘thuis te komen’ bij een groep ondernemers die, elk op hun eigen manier, met dezelfde vragen worstelen als jij.

Het is belangrijk om tijd te maken voor jouw persoonlijke groei als ondernemer. Want als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee.

De Groeiclub voor ondernemers is een Mastermind waarbij je aan jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werkt. 

Wil je ervaren hoe dat is? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend kijken bij de Groeiclub.

Meer informatie? Laat je gegevens achter

Wat kost Lidmaatschap van de mastermind?

Investering Groeiclub

prijs per maand
497,- excl. BTW
  • Toegang tot vier kwartaalsessies incl. diner
  • Toegang tot de maandelijkse Groeibijeenkomsten incl. workshop en diner
  • Toegang tot een netwerk van gedreven ondernemers
  • Toegang tot het Groeivoer Jaarevent
  • Toegang tot alle trainingen in de e-learning van Groeivoer
  • Toegang tot besloten Whatsapp groep
  • Alle tools & werkbladen die bij Geniaal Groeien horen zoals prioriteitensheet, jaarposter, kwartaalposter, een goede begroting, enz.
Populair

Wat levert lidmaatschap van een mastermind op?

De Groeiclub brengt het beste van een ondernemersnetwerk en business coaching samen in één concept, de mastermind. Het lidmaatschap van de Groeiclub levert jou het volgende op: 

Sfeerimpressie van een Groeiclub diner

0 +
Ondernemerservaring
0 +
Expert podcasts
0
Ondernemers bij laatste live event

herken jij het volgende?

Veel ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen en problemen aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten? 

Wat levert de Groeiclub mij op?

In de Groeiclub werk je gericht aan je persoonlijke groei als ondernemer en aan het laten groeien van je bedrijf. De Groeiclub past bij jou als: 

Wat zeggen anderen?

Gerhard te Velde, oprichter van de Groeiclub

Mijn naam is Gerhard te Velde, ondernemer en business coach. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In meer dan 12 jaar als groeiondernemer heb ik veel succes gehad, veel domme dingen gedaan en veel tegenslag gehad. Die kennis en ervaring zet ik nu in, om andere ondernemers verder te helpen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een team van gedreven business coaches. 

Ik geloof in de kracht van verbinding. Door elkaar op te zoeken, te sparren met elkaar en gericht aan groei te werken, zijn we met z’n allen, meer succesvol. Verbinden zit me in het bloed. In 2014 ben ik voor het eerst etentjes gaan organiseren voor ondernemers. Toen nog naast mijn bedrijf Eager People. Vanaf 2019 is dit doorontwikkeld naar de Groeiclub.  

Mensen doen zaken met mensen. Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom ontmoeten we elkaar bij de Groeiclub niet alleen online, maar ook tijdens live meetups, elke maand. 

Contacten maken contracten. Het draait bij de Groeiclub voor Ondernemers niet om het binnenhalen van omzet, zoals bij BNI of Open Coffee. Toch weten we elkaar onderling goed te vinden en benutten we elkaars netwerk.        

Ik geloof in maatwerk. Inspiratie en online programma’s voor ondernemers zijn overal te vinden. Maar pas door deze kennis heel gericht toe te passen op jouw situatie, boek je resultaat. De coaches van Groeivoer helpen je graag met de 1-op-1 business coaching die nodig is om jou te helpen om concrete stappen te maken in je ontwikkeling.   

Het lijkt me tof je bij de Groeiclub te ontmoeten. Kom je een keer kijken? 

Ik zie je snel!

Behalve groei, ook ruimte voor gezelligheid