fbpx

GROEIVOER GROEICLUB

Ontmoet mensen zoals jij!

De Groeiclub is een netwerk van ondernemers die willen groeien in plezier, impact, vrijheid en winstgevendheid.

Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we altijd een inhoudelijk thema en helpen we elkaar onderling verder.

Je kunt de Groeiclub vergelijken met een mastermind voor ondernemers. Je wordt al lid vanaf €49 per maand, en je kunt elke maand van het jaar aanhaken, voor de duur van een jaar.

Wil je weten of de Groeiclub en jij bij elkaar passen? Plan dan hier een gratis en vrijblijvende sparsessie in!

De Groeiclub is een netwerk van ondernemers die willen groeien in plezier, impact, vrijheid en winstgevendheid.

Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we altijd een inhoudelijk thema en helpen we elkaar onderling verder.

Je kunt de Groeiclub vergelijken met een mastermind voor ondernemers. Je wordt al lid vanaf €49 per maand, en je kunt elke maand van het jaar aanhaken, voor de duur van een jaar.

Wil je weten of de Groeiclub en jij bij elkaar passen? Plan dan hier een gratis en vrijblijvende sparsessie in

geplande meetups

De Groeiclub werkt op basis van een betaald lidmaatschap, waarmee je toegang krijgt tot alle bijeenkomsten. Wil je ontdekken of de Groeiclub iets voor jou is? Haak dan gerust een keer gratis aan bij een groeiborrel!

Wat zeggen anderen?

Op de hoogte blijven van Groeivoer events? Schrijf je hier in

Wat vind je nog meer bij Groeivoer?

Online community

Groeivoer heeft een online community voor ondernemers opgezet, waar je heel gemakkelijk en veilig op inlogt met Google, LinkedIn of Facebook (of maak zelf je account aan). Je wordt dan gratis lid van een gemeenschap van ondernemers die net als jij de ambitie hebben om zichzelf en hun bedrijf te laten groeien. Je vindt er handige groeitools voor ondernemers. Bijvoorbeeld een template ondernemersplan, een SWOT-analyse voor je onderneming, een rekentool om je eigen uurtarief te berekenen, maar ook een lean canvas template en een checklist voor het aannemen van A-players.

Ook vind je er gratis trainingen over ondernemerschap, bijvoorbeeld een training betere besluiten nemen, een salestraining voor ondernemers of een training waarin je leert vaker nee te zeggen. Je kunt in de online community ook je eigen online groeiplan maken. Hierin leg je jouw visie, missie, strategie en doelen vast.

Ook is er een ondernemersforum waar je vragen kunt stellen. Je kunt er tips en feedback vragen op dingen waar je mee worstelt. En natuurlijk kun je ook andere ondernemers verder helpen.

Door lid te worden van de online community leer je nieuwe ondernemers kennen, werk je aan je vaardigheden als ondernemer. Een groeigroep voor ondernemers helpt je om je ideeën beter te maken en je plannen ook echt succesvol uit te voeren. Deelname aan de online community is gratis. Je krijgt dus heel veel waarde, gratis en voor niks.

Online trainingen 

Groeivoer heeft online trainingen die jou een betere ondernemer maken. We hebben een aantal trainingen voor startende ondernemers, waarin je de basisbeginselen leert van het ondernemen. Dat gaat over je mindset als ondernemer, maar ook het ondernemen zelf. In feite is dit een basiscursus ondernemen. Groeivoer biedt ook trainingen aan voor ervaren ondernemers over specifieke onderwerpen, die groei exponentieel versnellen. Bijvoorbeeld hoe je de beste mensen vindt voor je bedrijf, ze vasthoudt en optimaal inzet.

Groeiclub Meetups

Mensen doen zaken met mensen. Daarom heeft Groeivoer een Groeiclub, waar persoonlijke ontmoeting centraal staat. Je kunt hier met andere ondernemers sparren, je hart luchten en als dat even nodig is, en leren van mensen die je kent en vertrouwd.

Elke eerste donderdag van de maand organiseert Groeivoer een Groeiclub bijeenkomst. De oneven maanden is er een borrel, de even maanden een maaltijd (ontbijt, lunch of diner). De maaltijden worden op wisselende locaties georganiseerd, de borrels zijn meestal op het kantoor van Groeivoer in Utrecht. Voorafgaand aan de borrels wordt een masterclass over bedrijfsgroei of een ander groei gerelateerd onderwerp georganiseerd. 

Als je op zoek bent naar een informele club ondernemers waar het niet om netwerken draait, maar om het uitwisselen van ervaringen en leren van elkaar, dan is de Groeiclub van Groeivoer iets voor jou. Groeivoer borrels zijn gratis toegankelijk voor geïnteresseerden die laagdrempelig kennis willen maken met het Groeivoer netwerk. De maaltijden van Groeivoer zijn alleen toegankelijk voor betalende leden van de Groeiclub. Het is wel mogelijk om op basis van introductie een keer aan te schuiven.

business coaching

Groeivoer werkt met een team van ervaren business coaches die jou op maat bedienen. Deze business coaches werken als groeiversneller voor jou en je bedrijf. Door gebruik te maken van meerder business coaches kunnen we klanten van Groeivoer altijd van dienst zijn en is er altijd een coach beschikbaar waar jij een klik mee hebt. Op basis van je wensen stellen we een groeitraject samen dat past bij jouw vraag. Kijk bij Groeiprogramma’s voor meer informatie.