fbpx

De Groeiclub voor Ondernemers

Ontdek hoe andere ondernemers hun bedrijf bouwen, op koers blijven en zichzelf scherp houden. Onderneem leuker, sneller en slimmer met kennisdeling, feedback rondes, netwerken en nieuwe vriendschappen.

Wil jij samen met andere ondernemers aan je groei werken? Dan is de Groeiclub iets voor jou.

Samen áán je bedrijf werken

De Groeiclub is een netwerk van ondernemers met ambitie waar je op hoog niveau gecoached wordt. In een jaar tijd werk je, onder leiding van Gerhard te Velde en samen met andere gedreven ondernemers, aan jezelf en de groei van je bedrijf.    

De Groeiclub faciliteert jouw groei door ritme en structuur aan te bieden. We verbinden je met de juiste ondernemers en voegen kennis en coaching toe. 

Bij de Groeiclub werk je gestructureerd áán je bedrijf zodat je beter op koers blijft en meer resultaat boekt. Je doet nieuwe relaties op, verrijkt je geest en wordt uitgedaagd om de beste versie van jezelf te zijn. 

Je bepaald zelf wat jouw groeidoelen zijn. Dat kan groei in omzet, winst en persoonlijk inkomen zijn. Maar ook groei in positieve impact, focus, bewustzijn, persoonlijk leiderschap, gezondheid en relaties met anderen.

Komende woensdag 09:30 is er weer een kennismaking

Hoe ziet het programma eruit?

Je wordt lid van de Groeiclub voor Ondernemers voor een jaar. Je kunt vier keer per jaar aan boord stappen. Na afloop van dit jaar kan je uiteraard gewoon lid blijven. Een jaar lidmaatschap bevat het volgende: 

12 weeks-groeiprogramma

Je lidmaatschap van de Groeiclub begint altijd met 12 weken Geniaal Groeien. Dit is het groeiprogramma van Groeivoer waarin je in 12 online Groeisessies, je bedrijf onder de loep neemt. Geniaal Groeien doe je samen met tientallen andere ondernemers. Je formuleert persoonlijke doelen en jaardoelen en kwartaaldoelen voor je bedrijf. Je legt in Geniaal Groeien het fundament voor verdere groei en leert sparring partners kennen die jou scherp houden. Dit programma start elk kwartaal opnieuw. 

Maandmeetings

Als je Geniaal Groeien hebt afgerond, ga je meedraaien in het ritme van maand- en kwartaalbijeenkomsten. We organiseren elke maand een informele groeiborrel. Dit vindt steeds op een nieuwe, inspirerende locatie plaats. We gaan geregeld op bezoek bij een groeiondernemer. Bij de maandmeetings staan inspiratie en ontmoeting centraal.   

Kwartaalmeetings

Een per kwartaal is er een kwartaalmeeting. De kwartaalmeeting is een werksessie waar je jouw doelen erbij pakt en kijkt of je nog op koers zit. De kwartaalmeeting is echt een werksessie waar je scherp gehouden wordt en anderen scherp houdt.  

Het jaarevent

Eens per jaar is er het jaarevent. Komend jaar is dat het Groeivoer Live event in het gloednieuwe Afas Experience Center in Leusden, met plek voor 850 ondernemers.  

Wie zitten er bij de Groeiclub?

Bij de Groeiclub zitten ondernemers uit heel Nederland, zowel met als zonder personeel. De Groeiclub heeft leden uit verschillende branches. Je past bij de Groeiclub als jij een growth mindset hebt en je kwetsbaar op durft te stellen. Bij de Groeiclub hoef je geen masker te dragen. Maak kennis met een aantal leden van de Groeiclub.

Als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Als jij je omringt met slimme ondernemers krijg je sneller, meer succes. Bovendien is het fijn om ‘thuis te komen’ bij een groep ondernemers die, elk op hun eigen manier, met dezelfde vragen worstelen als jij. 

Het is belangrijk om tijd te maken voor jouw persoonlijke groei als ondernemer. Want als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee.

De Groeiclub voor ondernemers is een Mastermind waarbij je aan jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werkt. 

Wil je ervaren hoe dat is? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend kijken bij de Groeiclub.

De eerstvolgende groeisessie is woensdag

Groeiclubleden over hun ervaringen

Wat kost het Groeiclub Lidmaatschap?

Investering Groeiclub

voor een jaar lidmaatschap
2997 excl. BTW
 • 12 weken Geniaal Groeiprogramma
 • 8 maandborrels incl. eten & drinken
 • 4 kwartaalbijeenkomsten
 • Inspirerend jaarevent
 • 24/7 appcontact in besloten groep
Populair

Wat levert de Groeiclub op?

De Groeiclub brengt het beste van een ondernemersnetwerk en business coaching samen in één concept. Het lidmaatschap van de Groeiclub levert jou het volgende op: 

Wat als ik méér wil?

Als je lid bent van de Groeiclub volg je Geniaal Groeien en heb je toegang tot de maandelijkse meetups met andere ondernemers en de kwartaalbijeenkomsten. Maar als je meer wilt, kan dat ook. Je kunt kiezen voor een verdiepingsprogramma dat we in samenwerking met partners aanbieden. Of ga voor 1-op-1 begeleiding van een ervaren business coach.   

Verdiepingsprogramma´s

Een gericht programma van één van de partners van Groeivoer
2497,-
Vanaf-prijs per programma
 • Groeiprogramma´s op maat, bijvooorbeeld:
 • Vertel je Verhaal - Storytelling & Public Speaking
 • Goed Gelezen - Schrijf jouw Groeiboek
 • Master je Cijfers - eindelijk je cijfers begrijpen
Populair

1-op-1 business coaching

Gerichte begeleiding op maat
997 Vanaf prijs per maand
 • 100% persoonlijke aandacht
 • Zowel online als fysiek ontmoeten
 • Op jouw favoriete dag
 • Incl. Persoonlijk Groeiplan

Sfeerimpressie van een Groeiclub diner

0 +
Ondernemerservaring
0 +
Expert podcasts
0
Ondernemers bij laatste live event

herken jij het volgende?

Veel ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen en problemen aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten? 

Wat levert de Groeiclub mij op?

In de Groeiclub werk je gericht aan je persoonlijke groei als ondernemer en aan het laten groeien van je bedrijf. De Groeiclub past bij jou als: 

Wat zeggen anderen?

Kom je een keer kijken?

Wil je ontdekken of de Groeiclub bij jou past? De beste manier om hier achter te komen is het zelf ervaren. 

Speciaal voor geïnteresseerden hebben wij een proefpakket gemaakt. Je neemt deel aan één van de Groeisessies waarin je tientallen ondernemers leert kennen en aan de slag gaat met een concreet onderdeel van je bedrijf.

Daarnaast plannen we een coach call met je in, waarin we jouw grootste uitdaging als ondernemer identificeren. Voor dit proefpakket vragen wij een kleine investering van €97. 

We nodigen je graag uit het Groeivoer Proefpakket af te rekenen. We nemen dan contact op om met jou de Groeisessie en coach call in te plannen. 

Gerhard te Velde, oprichter van de Groeiclub

Mijn naam is Gerhard te Velde, ondernemer en business coach. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In meer dan 12 jaar als groeiondernemer heb ik veel succes gehad, veel domme dingen gedaan en veel tegenslag gehad. Die kennis en ervaring zet ik nu in, om andere ondernemers verder te helpen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een team van gedreven business coaches. 

Ik geloof in de kracht van verbinding. Door elkaar op te zoeken, te sparren met elkaar en gericht aan groei te werken, zijn we met z’n allen, meer succesvol. Verbinden zit me in het bloed. In 2014 ben ik voor het eerst etentjes gaan organiseren voor ondernemers. Toen nog naast mijn bedrijf Eager People. Vanaf 2019 is dit doorontwikkeld naar de Groeiclub.  

Mensen doen zaken met mensen. Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom ontmoeten we elkaar bij de Groeiclub niet alleen online, maar ook tijdens live meetups, elke maand. 

Contacten maken contracten. Het draait bij de Groeiclub voor Ondernemers niet om het binnenhalen van omzet, zoals bij BNI of Open Coffee. Toch weten we elkaar onderling goed te vinden en benutten we elkaars netwerk.        

Ik geloof in maatwerk. Inspiratie en online programma’s voor ondernemers zijn overal te vinden. Maar pas door deze kennis heel gericht toe te passen op jouw situatie, boek je resultaat. De coaches van Groeivoer helpen je graag met de 1-op-1 business coaching die nodig is om jou te helpen om concrete stappen te maken in je ontwikkeling.   

Het lijkt me tof je bij de Groeiclub te ontmoeten. Kom je een keer kijken? 

Ik zie je snel!

Behalve groei, ook ruimte voor gezelligheid

Veelgestelde vragen

Vraag

Antwoord

Voor wie is de Groeiclub en voor wie niet?

De Groeiclub is bedoeld voor ondernemers die geloven dat je samen verder komt dan alleen. Die weten dat je aan jezelf moet werken om stappen in je bedrijf te maken. En die het leuk vinden om op te trekken met andere ondernemers, om van elkaar te kunnen leren.  

Wat voor ondernemers zitten er bij de Groeiclub?

Bij de Groeiclub zitten ondernemers mét en zonder personeel, afkomstig uit verschillende branches. Er zitten zowel mannen als vrouwen bij.

Alle ondernemers die lid zijn delen met elkaar dat ze ambitieus zijn, een growth mindset hebben en het leuk vinden om anderen verder te helpen.   

Kan ik de Groeiclub vergelijken met een mastermind?

Ja, in feite is de Groeiclub een masterminds voor ondernemers, alleen tegen veel lagere kosten. 

Hoe weet ik of de Groeiclub iets voor mij is?

De beste manier om daar achter te komen is een vrijblijvende kennismaking, waarbij je te gast bent in één van de groeisessies.  Deze vinden wekelijks plaats op woensdag om 09:30.

Wanneer kan ik instromen in de Groeiclub?

Je kunt op elk gewenst moment lid worden van de Groeiclub. Elk kwartaal start er een nieuwe ronde van het Groeiprogramma.

Op welke dagen komt de Groeiclub bij elkaar?

De maandelijkse bijeenkomsten met de Groeiclub zijn elke eerste donderdag van de maand, meestal einde middag, begin van de avond.  

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op! 

Ik weet genoeg! Let's do this!

Ben je klaar voor jouw Groeiclub lidmaatschap? Reken jouw lidmaatschap direct af en we gaan aan de slag met het volgende: 

Twijfel je nog? Laten we even bellen!

Twijfel je nog? Laat je gegevens achter. We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent.

Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.