Groeiprogramma: Basic

In het basis groeiprogramma maak je zelfstandig een groeiplan voor je bedrijf. Je wordt lid van een mastermind voor ondernemers die maandelijks bij elkaar komt om te sparren.

In het Basic groeiprogramma werk je met gelijkgestemde ondernemers aan een groeiplan voor je bedrijf

Je maakt een scale-up plan voor je bedrijf en komt eens per maand, als lid van de Groeiclub, samen met andere ambitieuze ondernemers. Samen ga je sparren en ervaringen uitwisselen. Daarbij ontvang je waardevolle feedback op je plannen.

Wat houdt het basic groeiprogramma in?

Video afspelen

Met Groeivoer ga je grote stappen maken. In het basic groeiprogramma maak je een glashelder groeiplan dat houvast en richting geeft aan je bedrijf.

De uitvoering van je plan wordt gemakkelijker doordat je het samen met anderen doet. Tijdens de maandelijkse Groeiclub bijeenkomsten, een soort mastermind sessie voor ondernemers, kun je jouw ideeën, doelen en keuzes bespreken. 

Door lid te zijn van een netwerk van gelijkgestemden, ga je sneller groeien.

Samen sta je sterk

Je werkt samen met ondernemers die net als jij de wereld een stukje mooier willen maken. Mensen met ambitie, die vanuit een mooie missie werken en tegelijkertijd zakelijk succesvol zijn. Bij elke Groeiclub bijeenkomst is er een hotseat sessie, waarin je jouw ideeën kunt laten challengen door de groep. Ook zijn er 1-op-1 business coaching sessies. 

Ervaar jij één of meer van deze knelpunten?

Veel ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten? 

Heb ik een probleem?

Als jij denkt dat je meer kunt bereiken dan je nu manifesteert, dan ligt er inderdaad een mooie kans om met jezelf en je bedrijf aan de slag te gaan. 

Door lid te worden van een mastermind voor ondernemers, en professionele business coaching te nemen, ga jij je potentie volledig benutten.

Doe je dit niet, dan heb je stress, het risico van een burn-out, heb je te weinig geld en benut je jouw tijd op aarde onvoldoende.

Wat wél werkt:

Als ondernemer wil je de wereld een beetje mooier maken, mensen helpen, succesvol zijn en plezier maken. In het Basic Groeiprogramma van Groeivoer werk je áán je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf. Je gaat aan de slag met:  

Samen groeien doe je bij De Groeiclub

Als je het Basis Groeiprogramma volgt, word je lid van de Groeiclub voor ondernemers. Elke eerste donderdag van de maand komen we bijeen.  

In een ontspannen, informele setting, spreek je met andere ambitieuze ondernemers over je plannen, je successen, maar ook je uitdagingen. Je kunt hulp vragen en de kracht van de groep benutten om sterker te worden. Bij elke Groeiclub bijeenkomst is er hotseatronde, waarin een ondernemer hulp krijgt van de andere ondernemers. Daarnaast organiseren we ook regelmatig interessante masterclasses voor ondernemers over relevante onderwerpen. 

Door lid te worden van de Groeiclub, word je lid van een mastermind voor ondernemers die jou verder helpen en bekrachtigen. Door dit ondernemersnetwerk ga je:

De Groeiclub past bij jou als je:

Groeiprogramma training

Hoe ziet team Groeivoer eruit?

Gerhard te Velde

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach, ondernemer en investeerder. Mijn missie: ondernemers helpen om hun volledige potentie te manifesteren. 

In ruim 12 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Ik heb meerdere bedrijven en ben 100% vrij. Graag zet ik mijn kennis en kunde in om andere ondernemers verder te helpen.

Wil jij de wereld mooier maken én zakelijk succesvol zijn? Samen met mijn support team en andere ervaren business coaches en ondernemers help ik je graag verder! Groeivoer bestaat uit een team van gedreven professionals die klaar staan om jou op maat te bedienen.

Ben je er klaar voor om business coaching te ontvangen? Plan dan een sparsessie in. Wil je meer weten over ons team? Check dan even de teampagina.

Ik spreek je snel! 

 

Als je meer nodig hebt...

Als een Basic lidmaatschap niet genoeg is voor je, kun je ook kiezen voor een Pro lidmaatschap. Je ontvangt dan structureel, elke maand, business coaching van Groeivoer. In een kickoff sessie ga je jouw eigen Groeiplan vormgeven. Vervolgens ontvang je elke maand professionele scale-up coaching om je plan gestructureerd uit te voeren.

Het Pro lidmaatschap bevat ook:

Dit levert je het volgende op:

Je doet dus een goede investering, door in jezelf te investeren. Voor meer informatie, tarieven en aanmelden voor een intake, ga je naar Groeiprogramma Pro. Als je nóg meer wilt, kun je ook kiezen voor een masterprogramma. Je gaat dan elke maand een volle dag aan de slag met je groei. Ga voor meer informatie, tarieven en toegangseisen naar de Groeiprogramma Master pagina.

Welk groeiprogramma past bij mij?

Groeiprogramma Open Basic Pro Master
Prijs per maand
Gratis
€59,-
€599,-
€2.199,-
Prijs per maand, jaarlijkse betaling
Gratis
€49,-
€449,-
€1.899,-
Uren 1-op-1 live coaching per maand
-
-
2
8
Coaching
Dagdeel 1-op-1 kickoff sessie - Groeiplan voor je bedrijf
-
-
Opzetten Persoonlijk Groeiplan ondernemer
-
-
2 uur 1-op-1 business coaching per maand
-
-
-
8 uur 1-op-1 business coaching per maand
-
-
-
Feedback op al je (business) plannen
-
-
-
Toegang tot besloten Mastergroep Whatsapp groep
-
-
-
Groeiclub
24/7 online vragen stellen in de community
Toegang tot besloten Pro forum
-
-
-
Toegang tot besloten Master forum
-
-
-
2 keer gratis kennismaken op een Groeiborrel
Kosteloos toegang tot alle Groeiborrels
-
Kosteloos toegang tot alle Groeidiners
-
Toegang tot Mastergroep retraiteweekend
-
-
-
Trainingen
Toegang tot alle gratis online trainingen
Toegang tot alle online Pro trainingen
-
-
Toegang tot alle online Master trainingen
-
-
-

Tarieven en kortingen

Voor alle lidmaatschappen geldt dat een hoger niveau, automatisch toegang geeft tot de inhoud van de niveaus eronder;
Tarieven zijn excl. 21% BTW;
Tarieven business coaching zijn per persoon, exclusief eventuele reiskosten, parkeerkosten, maaltijden en locatiekosten;
Voor het aanbrengen van een Prolid wordt een eenmalige korting van 1 maand Pro Groeiprogramma verleend;
Voor het aanbrengen van een Masterlid wordt een eenmalige korting van 1 maand Master Groeiprogramma verleend.

Ben je klaar om te gaan groeien?

Ben jij er klaar voor om jezelf en je bedrijf te laten groeien? En wil je dit op eigen kracht doen, maar wel met de juiste mensen om je heen? Dan is het Basic lidmaatschap van Groeivoer iets voor jou. 

Wat je krijgt:

Twijfel je nog? Laten we even bellen!

Twijfel je nog? Laten we persoonlijk kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen.  Plan hier direct een gratis en vrijblijvende call in of laat je gegevens achter.

We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent. Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.  

Je bent ook welkom bij een gratis groeiontbijt, om te ervaren of jij je thuis voelt bij ons. Voor meer informatie en om je aan te melden klik je hier.