fbpx

Groeiprogramma: master

In de mastermind van Groeivoer maak je samen met een team van business coaches en groeiexperts een scale-up plan voor je bedrijf. Dit plan voer je vervolgens samen met ons uit

In het Mastermind-programma maak je een ambitieus groeiplan voor je bedrijf

Door met een team van business coaches en groeiexperts jouw groeiplan vorm te geven gaat jouw bedrijfsgroei razendsnel. Door wekelijks 1-op-1 business coaching over de voortgang, blijf je op koers. Je mag ook aansluiten bij de Groeiclub voor ondernemers en je hebt toegang tot de Mastermind groep. 

Wat houdt het master groeiprogramma in?

Video afspelen

Met het Mastermind groeiprogramma van Groeivoer ga je razendsnel groeien. Samen met ons team werk je aan een doordacht groeiplan voor jouw scale-up. 

De uitvoering van je plan wordt succesvol door wekelijkse sessies met je business coach. Zo blijf je lekker op koers en ga jij ook echt je doelen halen. 

Je kunt ook aansluiten bij de maandelijkse Groeiclub bijeenkomsten om te sparren met andere ondernemers.

Samen kom je verder

Een scale-up programma als dat van Groeivoer helpt jou als ondernemer om sneller te groeien dan je in je eentje zou kunnen. Als jij bewust wilt investeren in je bedrijfsgroei dan zit je op de juiste weg. Door te kiezen voor een groeiversneller groeit jouw bedrijf sneller, met meer plezier, impact en winst. Door je te omringen met een team van ervaren business coaches en groeiexperts gaat jouw scale-up sneller groeien dan ooit te voren. Waar je nu ook staat, er is altijd een next level. Ga je mee?

Ervaar jij één of meer van deze knelpunten?

Veel scale-up entrepreneurs lopen tegen dezelfde uitdagingen aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten? 

Heb ik een probleem?

Als jij denkt dat je meer kan bereiken dan je nu doet, dan laat je kansen liggen!

Door bewust te kiezen voor hulp bij bedrijfsgroei van buitenaf, ga je stappen maken die je alleen niet zo snel voor elkaar krijgt.    

Door te investeren in een groeiprogramma voor scale-ups ga je jouw potentie als groeiondernemer  volledige manifesteren. 

Doe je dit niet, dan doe je jezelf tekort. Je bent niet zo succesvol als je zou kunnen zijn. En je maakt niet de impact, de winst en het plezier dat je verdiend. 

Hoe ga ik mijn bedrijf snel opschalen?

Als ondernemer wil je mensen helpen, plezier maken en zakelijk succesvol zijn. In het Master groeiprogramma van Groeivoer helpen we jou om je volledige groeipotentie als ondernemer waar te maken. Samen met jou bouwen we aan het succes van je scale-up. We gaan aan de slag met: 

masterminds coaching

Als je het Master Groeiprogramma volgt, krijg je ook toegang tot de besloten Groeiclub voor ondernemers. Elke eerste donderdag van de maand komt de mastermind groep bijeen.  

In een ontspannen, informele setting, spreek je met andere ambitieuze ondernemers over je plannen, je successen, maar ook je uitdagingen. Je kunt hulp vragen en de kracht van de groep benutten om sterker te worden. Bij elke Groeiclub bijeenkomst is er hotseatronde, waarin een ondernemer hulp krijgt van de andere ondernemers. Daarnaast organiseren we ook regelmatig interessante masterclasses voor ondernemers over relevante onderwerpen. 

Door lid te worden van de Groeiclub, word je dus lid van een mastermind voor ondernemers die jou verder helpen en bekrachtigen. Door dit ondernemersnetwerk ga je:

Hoe ziet team Groeivoer eruit?

Gerhard te Velde

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach, ondernemer en investeerder. Mijn missie: ondernemers helpen om hun volledige potentie te manifesteren. 

In ruim 12 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Ik heb meerdere bedrijven en ben 100% vrij. Graag zet ik mijn kennis en kunde in om andere ondernemers verder te helpen.

Wil jij de wereld mooier maken én zakelijk succesvol zijn? Samen met mijn support team en andere ervaren business coaches en ondernemers help ik je graag verder! Groeivoer bestaat uit een team van gedreven professionals die klaar staan om jou met masterminds coaching op maat te bedienen.

Ben je er klaar voor om business coaching te ontvangen? Plan dan een sparsessie in. Wil je meer weten over ons team? Check dan even de teampagina.

Ik spreek je snel! 

Welk groeiprogramma past bij mij?

Groeiprogramma Open Basic Pro Master
Prijs per maand
Gratis
€97,-
€599,-
€2.199,-
Prijs per maand, jaarlijkse betaling
Gratis
€83,-
€449,-
€1.899,-
Uren 1-op-1 live coaching per maand
-
-
2
8
Coaching
Dagdeel 1-op-1 kickoff sessie - Groeiplan voor je bedrijf
-
-
Opzetten Persoonlijk Groeiplan ondernemer
-
-
2 uur 1-op-1 business coaching per maand
-
-
-
8 uur 1-op-1 business coaching per maand
-
-
-
Feedback op al je (business) plannen
-
-
-
Toegang tot besloten Mastergroep Whatsapp groep
-
-
-
Groeiclub
24/7 online vragen stellen in de community
Toegang tot besloten Pro forum
-
-
-
Toegang tot besloten Master forum
-
-
-
2 keer gratis kennismaken op een Groeiborrel
Kosteloos toegang tot alle Groeiborrels
-
Kosteloos toegang tot alle Groeidiners
-
Toegang tot Mastergroep retraiteweekend
-
-
-
Trainingen
Toegang tot alle gratis online trainingen
Toegang tot alle online Pro trainingen
-
-
Toegang tot alle online Master trainingen
-
-
-

Tarieven en kortingen

Voor alle lidmaatschappen geldt dat een hoger niveau, automatisch toegang geeft tot de inhoud van de niveaus eronder;
Tarieven zijn excl. 21% BTW;
Tarieven business coaching zijn per persoon, exclusief eventuele reiskosten, parkeerkosten, maaltijden en locatiekosten;
Voor het aanbrengen van een Prolid wordt een eenmalige korting van 1 maand Pro Groeiprogramma verleend;
Voor het aanbrengen van een Masterlid wordt een eenmalige korting van 1 maand Master Groeiprogramma verleend.

Ben jij klaar om te groeien?

Ben jij er klaar voor om next level te gaan met je groeibedrijf? Durf jij te investeren in je persoonlijke groei en je bedrijfsgroei? Als je bereid bent aan jezelf en je bedrijf te werken, samen met een professioneel team van scale-up coaches, dan is het Master groeiprogramma zeker iets voor jou. 

Wat je krijgt:

Twijfel je nog? Laten we even bellen!

Twijfel je nog? Laten we persoonlijk kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen.  Plan hier direct een gratis en vrijblijvende call in of laat je gegevens achter.

We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent. Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.  

Je bent ook welkom bij een gratis groeiontbijt, om te ervaren of jij je thuis voelt bij ons. Voor meer informatie en om je aan te melden klik je hier.