fbpx

mastermind voor ondernemers

In de mastermind groepen van groeivoer werk je samen met gelijkgestemde ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf.

De juiste mensen om je heen

Toon me de vijf ondernemers waar jij mee omgaat, en ik vertel je wat voor ondernemer jij bent… Door je te omringen met ondernemers die jou uitdagen, ga je groeien als mens en ondernemer. Zo boek je meer succes en groeit je bedrijf sneller en met meer plezier

Wat houdt de mastermind van groeivoer in?

Video afspelen

In de Groeiclub voor Ondernemers, de mastermind van Groeivoer, komen ondernemers met ambitie bij elkaar om van elkaar te leren.

Door je kwetsbaar op te stellen, te leren van anderen en heldere keuzes te maken, ga je razendsnel groeien. Samen met andere leden van de Groeiclub mastermind werk je aan je eigen groei en de groei van je bedrijf.   

Je wordt sneller succesvol door de juiste mensen om je heen. 

Waarom zou ik lid worden?

De meeste leden van de Groeiclub zijn lid geworden van de mastermind omdat ze de volgende problemen hadden:

Je weet niet wat je niet weet? 

Pas las je lid bent geweest van een goed georganiseerde mastermind groep zul je de kracht ervaren van de juiste mensen om je heen.  

Bij de gemiddelde business club kom je misschien weg met mooie praatjes, maar bij de groeiclub niet. Wij zijn een mastermind die elkaar echt verder helpt door je op een positieve manier uit te dagen en verantwoordelijk te houden. 

Hierdoor versnel je jouw groei: je maakt beter keuzes, versterkt je focus en je gaat meer doen van wat echt belangrijk is. 

Als jij denkt dat de groeiclub iets voor jou is, neem dan even contact op!  

Wat krijg ik als lid wordt?

Als ondernemer wil je mensen helpen, plezier maken en zakelijk succesvol zijn. In het Master groeiprogramma van Groeivoer helpen we jou om je volledige groeipotentie als ondernemer waar te maken. Samen met jou bouwen we aan het succes van je scale-up. We gaan aan de slag met: 

masterminds coaching

Als je het Master Groeiprogramma volgt, krijg je ook toegang tot de besloten Groeiclub voor ondernemers. Elke eerste donderdag van de maand komt de mastermind groep bijeen.  

In een ontspannen, informele setting, spreek je met andere ambitieuze ondernemers over je plannen, je successen, maar ook je uitdagingen. Je kunt hulp vragen en de kracht van de groep benutten om sterker te worden. Bij elke Groeiclub bijeenkomst is er hotseatronde, waarin een ondernemer hulp krijgt van de andere ondernemers. Daarnaast organiseren we ook regelmatig interessante masterclasses voor ondernemers over relevante onderwerpen. 

Door lid te worden van de Groeiclub, word je dus lid van een mastermind voor ondernemers die jou verder helpen en bekrachtigen. Door dit ondernemersnetwerk ga je:

Hoe ziet team Groeivoer eruit?

Gerhard te Velde

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach, ondernemer en investeerder. Mijn missie: ondernemers helpen om hun volledige potentie te manifesteren. 

In ruim 12 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Ik heb meerdere bedrijven en ben 100% vrij. Graag zet ik mijn kennis en kunde in om andere ondernemers verder te helpen.

Wil jij de wereld mooier maken én zakelijk succesvol zijn? Samen met mijn support team en andere ervaren business coaches en ondernemers help ik je graag verder! Groeivoer bestaat uit een team van gedreven professionals die klaar staan om jou met masterminds coaching op maat te bedienen.

Ben je er klaar voor om business coaching te ontvangen? Plan dan een sparsessie in. Wil je meer weten over ons team? Check dan even de teampagina.

Ik spreek je snel! 

Ben jij klaar om te groeien?

Ben jij er klaar voor om next level te gaan met je groeibedrijf? Durf jij te investeren in je persoonlijke groei en je bedrijfsgroei? Als je bereid bent aan jezelf en je bedrijf te werken, samen met een professioneel team van scale-up coaches, dan is het Master groeiprogramma zeker iets voor jou. 

Wat je krijgt:

Twijfel je nog? Laten we even bellen!

Twijfel je nog? Laten we persoonlijk kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen.  Plan hier direct een gratis en vrijblijvende call in of laat je gegevens achter.

We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent. Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.  

Je bent ook welkom bij een gratis groeiontbijt, om te ervaren of jij je thuis voelt bij ons. Voor meer informatie en om je aan te melden klik je hier.