fbpx

Gas op Groei

In het Gas op Groei-programma ga je samen met een ervaren business coach, intensief aan de slag met het laten groeien van je bedrijf

In het Pro programma maak je een concreet en doelgericht groeiplan voor je bedrijf.

Door elke maand business coaching te ontvangen, in de vorm van een call of live meetup met je coach, blijf je lekker op koers. Je mag ook aansluiten bij de Groeiclub, een mastermind voor ondernemers. 

Wat houdt het Pro groeiprogramma in?

Video afspelen

Met het Pro programma van Groeivoer ga je grote stappen maken in je groei. Je maakt samen met een ervaren business coach een glashelder groeiplan dat houvast en richting geeft aan je bedrijf.

De uitvoering van je plan wordt gemakkelijker doordat je een maandelijkse sessie met je business coach hebt. Zo blijf je lekker op koers en ga jij ook echt je doelen halen. 

Je kunt ook aansluiten bij de maandelijkse Groeiclub bijeenkomsten om te sparren met gelijkgestemde ondernemers.

Samen sta je sterk

Natuurlijk kun jij prima op eigen kracht groeien. Maar als jij bewust wilt investeren in je eigen groei, ga je daar zeker de vruchten van plukken.  Je groeit sneller, met meer plezier en winst als resultaat. Door je professioneel te laten coachen werk je aan jouw missie ben ben je tegelijkertijd zakelijk succesvol

Ervaar jij één of meer van deze knelpunten?

Veel ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten? 

Heb ik een probleem?

Denk je dat je meer kunt bereiken dan je nu laat zien? Dan liggen er inderdaad mooie kansen voor je in het verschiet.  

Door te investeren in je eigen groei ga je manifesteren wie je echt bent. Je gaat je potentie als ondernemer volledig benutten.

Doe je dit niet, dan heb je onnodig veel stress, risico op een burn-out. Je verdient te weinig geld en verdoet kostbare tijd.

Hoe kan ik de groei van mijn bedrijf versnellen?

Als ondernemer wil je de wereld mooier maken, mensen helpen, plezier maken en zakelijk succesvol zijn. In het Pro Groeiprogramma van Groeivoer helpen we je om je groei te versnellen en jouw potentie volledig te manifesteren. Samen met jou bouwen we áán je bedrijf. Wil jij aan de slag met: 

Samen groeien doe je bij Groeivoer

Als je het Pro Groeiprogramma volgt, krijg je toegang tot de besloten Groeiclub voor ondernemers. Elke eerste donderdag van de maand komen we bijeen.  

In een ontspannen, informele setting, spreek je met andere ambitieuze ondernemers over je plannen, je successen, maar ook je uitdagingen. Je kunt hulp vragen en de kracht van de groep benutten om sterker te worden. Bij elke Groeiclub bijeenkomst is er hotseatronde, waarin een ondernemer hulp krijgt van de andere ondernemers. Daarnaast organiseren we ook regelmatig interessante masterclasses voor ondernemers over relevante onderwerpen. 

Door lid te worden van de Groeiclub, word je dus lid van een mastermind voor ondernemers die jou verder helpen en bekrachtigen. Door dit ondernemersnetwerk ga je:

De Groeiclub past bij jou als je:

Groeiprogramma training

Hoe ziet team Groeivoer eruit?

Gerhard te Velde

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach, ondernemer en investeerder. Mijn missie: ondernemers helpen om hun volledige potentie te manifesteren. 

In ruim 12 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Ik heb meerdere bedrijven en ben 100% vrij. Graag zet ik mijn kennis en kunde in om andere ondernemers verder te helpen.

Wil jij de wereld mooier maken én zakelijk succesvol zijn? Samen met mijn support team en andere ervaren business coaches en ondernemers help ik je graag verder! Groeivoer bestaat uit een team van gedreven professionals die klaar staan om jou op maat te bedienen.

Ben je er klaar voor om business coaching te ontvangen? Plan dan een sparsessie in. Wil je meer weten over ons team? Check dan even de teampagina.

Ik spreek je snel! 

Welk groeiprogramma past bij mij?

Groeiprogramma Open Basic Pro Master
Prijs per maand
Gratis
€97,-
€599,-
€2.199,-
Prijs per maand, jaarlijkse betaling
Gratis
€83,-
€449,-
€1.899,-
Uren 1-op-1 live coaching per maand
-
-
2
8
Coaching
Dagdeel 1-op-1 kickoff sessie - Groeiplan voor je bedrijf
-
-
Opzetten Persoonlijk Groeiplan ondernemer
-
-
2 uur 1-op-1 business coaching per maand
-
-
-
8 uur 1-op-1 business coaching per maand
-
-
-
Feedback op al je (business) plannen
-
-
-
Toegang tot besloten Mastergroep Whatsapp groep
-
-
-
Groeiclub
24/7 online vragen stellen in de community
Toegang tot besloten Pro forum
-
-
-
Toegang tot besloten Master forum
-
-
-
2 keer gratis kennismaken op een Groeiborrel
Kosteloos toegang tot alle Groeiborrels
-
Kosteloos toegang tot alle Groeidiners
-
Toegang tot Mastergroep retraiteweekend
-
-
-
Trainingen
Toegang tot alle gratis online trainingen
Toegang tot alle online Pro trainingen
-
-
Toegang tot alle online Master trainingen
-
-
-

Tarieven en kortingen

Voor alle lidmaatschappen geldt dat een hoger niveau, automatisch toegang geeft tot de inhoud van de niveaus eronder;
Tarieven zijn excl. 21% BTW;
Tarieven business coaching zijn per persoon, exclusief eventuele reiskosten, parkeerkosten, maaltijden en locatiekosten;
Voor het aanbrengen van een Prolid wordt een eenmalige korting van 1 maand Pro Groeiprogramma verleend;
Voor het aanbrengen van een Masterlid wordt een eenmalige korting van 1 maand Master Groeiprogramma verleend.

Ben je klaar om te gaan groeien?

Ben jij er klaar voor om naar het volgende niveau te gaan met je bedrijf? Durf jij in jezelf te investeren? Ben je het waard? Als je bereid bent aan jezelf te werken, onder professionele begeleiding en samen met andere ondernemers, dan is het Pro lidmaatschap van Groeivoer zeker iets voor jou. 

Wat je krijgt:

Twijfel je nog? Laten we even bellen!

Twijfel je nog? Laten we persoonlijk kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen.  Plan hier direct een gratis en vrijblijvende call in of laat je gegevens achter.

We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent. Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.  

Je bent ook welkom bij een gratis groeiontbijt, om te ervaren of jij je thuis voelt bij ons. Voor meer informatie en om je aan te melden klik je hier.