fbpx

Een Vliegende Start

Wil jij jouw bedrijf succesvol lanceren? In het Vliegende Start programma helpen we jou om in 12 weken om van idee naar je eerste betalende klant te komen

Ga jij binnenkort ondernemen maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?

In het Vliegende Start Programma nemen we jou stap voor stap mee in dit proces. Je leert van ervaren ondernemers hoe je een bedrijf opzet, maar wel op een manier die bij jou past. Je gaat de de keuzes maken die nodig zijn om jouw bedrijf succesvol te lanceren. 

Ik wil een bedrijf beginnen, wat nu?

Wat tof dat je ondernemer wilt worden! Wat ga je doen? Wat je ook van plan bent: weet waar je aan begint. Ondernemen is een vak en een succesvol bedrijf neerzetten is een kunst op zich. 

Je kunt dus helemaal op eigen kracht aan de slag gaan. De kans is groot dat deze aanpak jou veel tijd, geld en energie gaat kosten. Je loopt een behoorlijk risico dat je bedrijf niet van de grond komt en dat jouw succes lang op zich laat wachten.  

Een betere manier is gebruik maken van de kennis van mensen die al ondernemer zijn. Die het ondernemersvak verstaan en weten hoe je een bedrijf succesvol opzet. Die over een goed netwerk beschikken. En jou graag verder helpen.

Samen kom je verder

Als je gaat ondernemen, is het slim om dat samen met anderen te doen. In het Vliegende Start programma ga je onder professionele begeleiding en samen met andere gedreven ondernemers aan de slag met het neerzetten van jouw bedrijf. 

herken jij je in het volgende?

Veel startende ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten? 

Uiteraard is er niks mis met zelf je weg zoeken. Maar je kans op succes is veel groter als je investeert in je eigen ontwikkeling als ondernemer.

Door deel te nemen aan de Vliegende Start is het risico dat jouw onderneming mislukt een stuk kleiner.  Bovendien is het leuker om je bedrijf te bouwen samen met gelijkgestemde ondernemers, dan alleen.  Door te  sparren met andere ondernemers maak je betere beslissingen.

Wat zit er in het Vliegende Start programma?

Het Vliegende Start Programma duurt 12 weken en bevat de volgende onderdelen: 

Wat zeggen anderen?

Een Vliegende Start past bij jou als:

mijn verhaal

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach en ondernemer. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In ruim 12 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Ik heb meerdere bedrijven en ben 100% vrij. Graag zet ik de kennis en kunde die ik heb opgedaan in om andere ondernemers verder te helpen. Zowel op spiritueel als praktisch niveau. 

Toen ik 23 was begon ik mijn eerste bedrijf. Ik verhuurde mezelf als tuinman, naast mijn studie sociologie in Utrecht. Ik typte een briefje, waarin ik mijzelf voor €12 per uur aanbood voor tuinwerk, deed het in heel Utrecht door de brievenbus en de telefoon begon te rinkelen. In 2 jaar tijd had ik 200 klanten.

In 2008 begon ik samen met goede vrienden Joren & Jochem mijn tweede bedrijf, MijnStudent. Zonder achtergrond in cijfers, bedrijfskunde of commercie begonnen we aan ons avontuur. 10 jaar tijd, hielpen we 10.000 klanten.

Joren & Jochem begonnen andere bedrijven, ik ging verder met MijnStudent. En ik was hongerig. Ik wilde meer. MijnStudent werd omgedoopt naar Eager People. We deden miljoenen omzetten, werkten voor mega grote klanten en hadden tientallen mensen op kantoor. Ik was succcesvol.

Maar ik mistte de vrijheid. Het pioniersgevoel. Daarom droeg ik in 2018 de leiding van Eager People over aan een management team en nam een sabbatical van een jaar. Na dat jaar besloot ik mijn ervaring als groeiondernemer te delen met ondernemers. Zo werd in 2019 Groeivoer geboren. Een bedrijf dat ondernemers helpt bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei.

Nu help ik ondernemers zoals jij, bij het lanceren van hun bedrijf. Een bedrijf startten kan veel sneller dan je denkt, als je weet wat je moet doen, en wat niet. 

Ik heb veel succes gehad. Maar ik had nog veel sneller, veel meer succes gehad met een goede mentor. 

Bespaar kostbare tijd, geld en energie. Doe het op jouw manier, maar wel in één keer goed. Ik heb het al gedaan. Laat mij jouw mentor zijn.

Deze cursus is speciaal gemaakt voor slimme vogels zoals jij, die graag snel willen gaan vliegen, en niet onnodig willen crashen...

Ik zie je snel!

Wat levert dit programma mij op?

Door te kiezen voor het Vliegende Start Progamma verlies je geen onnodige tijd. Je vergroot jouw kansen op succes en je wordt in korte tijd klaargestoomd tot een echte ondernemer. 

Jij investeert:

Dit levert jou het volgende op:

Veelgestelde vragen

Vraag

Antwoord

Wat kost het Vliegende Start Programma?

De investering voor het Vliegende Start Programma is €1497 als je ineens betaald. Je kunt ook in 3 maandtermijnen van €597 betalen. Er zijn geen bijkomende kosten. Je krijgt dus 1 miljoen euro aan ondernemerservaring voor een fractie van de prijs.

Voor wie is dit programma, en voor wie niet?

Dit programma is voor ondernemers met een goed business idee, die serieus zijn over hun eigen groei en die snel stappen willen zetten. Het programma is voor alle leeftijden en mensen van alle opleidingsniveaus. Het programma is niet geschikt voor ondernemers die niet in zichzelf willen investeren.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk gewenst moment van start. Het is aan jou om te bepalen wat voor jou het juiste moment is om van start te gaan met dit groeiprogramma. 

Met wie ga ik samenwerken?

Je krijgt 1 op 1 begeleiding van een ervaren business coach van Groeivoer. Daarnaast kom je in contact met de ervaren ondernemers van de Groeiclub voor Ondernemers. Zo bouw je direct een waardevol netwerk op. 

Hoe weet ik of dit programma voor mij werkt?

Je krijgt begeleiding op maat. Zo weet je zeker dat het programma op jou van toepassing is. Als je binnen 30 dagen na afronding toch niet tevreden bent dan kopen we het groeiprogramma van je terug.  

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op! 

Ik weet genoeg! Let's do this!

Ben je klaar voor jouw Vliegende Start? Reken jouw programma af en we gaan aan de slag met het volgende: 

Twijfel je nog? Kom vrijblijvend kennismaken!

Twijfel je nog? Kom een keer persoonlijk kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen.  Plan hier direct een vrijblijvende kennismaking.

We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent. Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.  

Wat als ik meer wil?

Denk je dat je meer begeleiding nodig hebt dan in het Vliegende Start pakket wordt aangeboden? Dan kun je ook kiezen voor andere manieren van begeleiding. Bijvoorbeeld het Gas-op-Groei programma.

In het gas-op-groei pakket zit:

Dit levert je het volgende op: