groeisessie voor ondernemers

Spar met gelijkgestemde ondernemers over jouw grootste uitdagingen en doe nieuwe inspiratie op voor je bedrijf

Zien we elkaar snel?

schrijf je hier in

Ben je ondernemer zoek je nieuwe inspiratie? Kom eens kijken bij een groeisessie voor ondernemers en spar met ondernemers van jouw niveau. Schrijf je binnen 1 minuut in voor toegang. Deelname verplicht je tot niks en is 100% gratis. Deze sessie word je aangeboden door Groeivoer.

Wat staat je te wachten?

Elke woensdag van 10:00-11:00 organiseren wij een Zoom-call waar jij kunt komen sparren over je bedrijf. Deze videocall is 100% gratis en onbeperkt toegankelijk. In deze groeisessie: 

1. Word je uitgedaagd om een betere ondernemer te worden; 

We geven elkaar feedback, dagen elkaar uit om beter te worden. We dagen je uit om groter te denken, te delegeren en aan jezelf te werken zodat je een betere ondernemer wordt;

2. Ontmoet je nieuwe, gelijkgestemde ondernemers;

Je maakt nieuwe ondernemersvrienden die jou kunnen helpen, en jij hen. Want ondernemen is gewoon een stuk leuker en gemakkelijker met een fijne groep ondernemers om je heen.

3. Krijg je nieuwe ideeën die je direct kan toepassen.

Je doet nieuwe inspiratie op, en krijgt een frisse blik van buiten op jouw bedrijf.  Je kunt sparren over de uitdagingen waar je tegenaan loopt en strategieën om die op te lossen;

Door deelname aan 1 of meer groeisessies:

✅ Word je een betere ondernemer

✅Krijg je meer rust & focus 

✅Bouw je aan jouw netwerk

Sounds good? Schrijf je in.

Wie ga je ontmoeten?

De Groeisessies worden geleid door Nicole van Lunteren en Gerhard te Velde. Daarnaast nodigen we regelmatig sprekers en andere experts uit in de call zodat we nieuwe inspiratie opdoen. Elke call bestaat uit inspiratie, sparring en netwerken.

Nicole van Lunteren

Nicole van Lunteren kreeg het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. Al op jonge leeftijd werkte ze mee in het installatiebedrijf van haar ouders.

Met haar bedrijf Honingraadt, helpt ze met name vaklieden om zich 100% op hun vak te kunnen richten, door randzaken uit handen te nemen. 

Samen met een compagnon richtte Nicole New Loak op, een bedrijf in keukenfronten. 

Gerhard te Velde

Gerhard is eigenaar van recruitmentbedrijf Eager People en oprichter van Groeivoer. Met zijn Groeiclub voor Ondernemers biedt hij ondernemers een veilige en uitdagende plek om aan persoonlijke groei en bedrijfsgroei te werken.  

Sinds 2019 maakt Gerhard de Groeivoer Podcast waarin hij in gesprek gaat met topondernemers en aanstormend talent. In 2020 won Gerhard de BNR Dutch Podcast Award voor de beste zakelijke podcast van Nederland.

Wat voor ondernemers komen er?

Bij de Groeiclub komen zowel mannen als vrouwen sparren. Je ontmoet ondernemers van verschillende groeifasen en altijd van jouw niveau. Een paar ondernemers die lid zijn van de Groeiclub en die regelmatig deelnemen aan de online groeisessies: 

Schrijf je in

Clubleden aan het woord over de waarde die zij ervaren bij de Groeiclub

Meer over Gerhard te Velde, oprichter van Groeivoer

Mijn naam is Gerhard te Velde, ondernemer en business coach. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In meer dan 12 jaar als groeiondernemer heb ik veel succes gehad, veel domme dingen gedaan en veel tegenslag gehad. Die kennis en ervaring zet ik nu in, om andere ondernemers verder te helpen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een team van gedreven business coaches. 

Ik geloof in de kracht van verbinding. Door elkaar op te zoeken, te sparren met elkaar en gericht aan groei te werken, zijn we met z’n allen, meer succesvol. Verbinden zit me in het bloed. In 2014 ben ik voor het eerst etentjes gaan organiseren voor ondernemers. Toen nog naast mijn bedrijf Eager People. Vanaf 2019 is dit doorontwikkeld naar de Groeiclub.  

Mensen doen zaken met mensen. Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom ontmoeten we elkaar bij de Groeiclub niet alleen online, maar ook tijdens live meetups, elke maand. 

Contacten maken contracten. Het draait bij de Groeiclub voor Ondernemers niet om het binnenhalen van omzet, zoals bij BNI of Open Coffee. Toch weten we elkaar onderling goed te vinden en benutten we elkaars netwerk.        

Ik geloof in maatwerk. Inspiratie en online programma’s voor ondernemers zijn overal te vinden. Maar pas door deze kennis heel gericht toe te passen op jouw situatie, boek je resultaat. De coaches van Groeivoer helpen je graag met de 1-op-1 business coaching die nodig is om jou te helpen om concrete stappen te maken in je ontwikkeling.   

Het lijkt me tof je bij de Groeiclub te ontmoeten. Kom je een keer kijken? 

Ik zie je snel!

Groeivoer brengt ondernemers bij elkaar

Liever eerst kennismaken?

Wil je bij de Zoom-call zijn? Boek dan een plekje op een datum dat jij kunt. 

Wil je liever eerst persoonlijk kennismaken of meer weten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.