fbpx

Events voor Ondernemers

Ben jij op zoek naar inspiratie en een netwerk, om te groeien als ondernemer? Bezoek dan een event van Groeivoer.

Wil jij aan de slag met jouw persoonlijke groei én de groei van je bedrijf? Kom eens langs bij een event van Groeivoer.

Groeivoer helpt jou bij je persoonlijke groei als ondernemer, en het laten groeien van je bedrijf. Ben je geïnteresseerd en wil je een keer persoonlijk kennismaken? Schrijf je dan in voor één van de openbare events.

Ik wil groeien als ondernemer, wat nu?

Als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee. 

Het is belangrijk om tijd te maken voor jouw persoonlijke groei als ondernemer. Want als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee.

Bij de Groeiclub voor ondernemers werk je in één uur per week, aan jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf.  

Tijdens de wekelijkse videocall sparren we met elkaar en doe je nieuw kennis en inspiratie op. 

Bij de maandelijkse live meetup gaan we dieper in op relevante onderwerpen en is ruimte voor persoonlijke gesprekken met elkaar. 

En als je behoefte hebt aan meer begeleiding, kun je gemakkelijk kiezen voor 1-op-1 business coaching op maat. 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Als jij je omringt met slimme ondernemers krijg je sneller, meer succes. Bovendien is het fijn om ‘thuis te komen’ bij een groep ondernemers die, elk op hun eigen manier, met dezelfde vragen worstelen als jij. Door samen op te trekken staan we sterk. Want: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. 

Lijkt het jou interessant om je aan te sluiten bij de Groeiclub? Kom gerust een keer kijken.  

Inez Petter over haar lidmaatschap van de groeiclub

herken jij het volgende?

Veel ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen en problemen aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten? 

Is de Groeiclub iets voor mij?

In de Groeiclub werk je gericht aan je persoonlijke groei als ondernemer en aan het laten groeien van je bedrijf. De Groeiclub past bij jou als jij: 

Wat zeggen anderen?

Wat krijg ik als ik lid word?

Als lid van de Groeiclub krijg je:

Gerhard te Velde, oprichter van de Groeiclub

Mijn naam is Gerhard te Velde, ondernemer en business coach. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In meer dan 12 jaar als groeiondernemer heb ik veel succes gehad, veel domme dingen gedaan en veel tegenslag gehad. Die kennis en ervaring zet ik nu in, om andere ondernemers verder te helpen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een team van gedreven business coaches. 

Ik geloof in de kracht van verbinding. Door elkaar op te zoeken, te sparren met elkaar en gericht aan groei te werken, zijn we met z’n allen, meer succesvol. Verbinden zit me in het bloed. In 2014 ben ik voor het eerst etentjes gaan organiseren voor ondernemers. Toen nog naast mijn bedrijf Eager People. Vanaf 2019 is dit doorontwikkeld naar de Groeiclub.  

Mensen doen zaken met mensen. Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom ontmoeten we elkaar bij de Groeiclub niet alleen online, maar ook tijdens live meetups, elke maand. 

Contacten maken contracten. Het draait bij de Groeiclub voor Ondernemers niet om het binnenhalen van omzet, zoals bij BNI of Open Coffee. Toch weten we elkaar onderling goed te vinden en benutten we elkaars netwerk.        

Ik geloof in maatwerk. Inspiratie en online programma’s voor ondernemers zijn overal te vinden. Maar pas door deze kennis heel gericht toe te passen op jouw situatie, boek je resultaat. De coaches van Groeivoer helpen je graag met de 1-op-1 business coaching die nodig is om jou te helpen om concrete stappen te maken in je ontwikkeling.   

Het lijkt me tof je bij de Groeiclub te ontmoeten. Kom je een keer kijken? 

Ik zie je snel!

Behalve groei, ook ruimte voor gezelligheid

Veelgestelde vragen

Vraag

Antwoord

Wat kost de Groeiclub?

De investering voor de Groeiclub bedraagt €59 per maand of €49 per maand als je ineens voor een jaar betaald. Er zijn geen bijkomende kosten en het lidmaatschap is per maand opzegbaar.

Voor wie is de Groeiclub en voor wie niet?

Als je gelooft in groei en in jezelf investeren, is de Groeiclub iets voor jou. Als je gelooft dat je alles zelf weet en geen anderen nodig hebt, dan past de Groeiclub minder bij jou.

Wat voor ondernemers zitten er bij de Groeiclub?

Ondernemers uit diverse branches en verschillende fasen van het ondernemerschap. Van 50K tot 5mio omzet. Door een slimme indeling van groepen krijgt iedereen sparring partners op niveau. 

Kan ik de Groeiclub vergelijken met een mastermind voor ondernemers?

Zeker, alleen zijn masterminds over het algemeen veel duurder.  

Hoe weet ik of de Groeiclub voor mij werkt?

De beste manier om daar achter te komen is een test ride, waarbij je te gast bent in één van de weekly calls. Dit kan om de week, op woensdagochtenden, om 09:30.

Wanneer kan ik instromen in de Groeiclub?

Je kunt op elk gewenst moment lid worden van de Groeiclub. 

Op welke dagen komt de Groeiclub bij elkaar?

De weekly calls zijn op woensdagochtend om 09:30 en de maandelijkse meetings meestal op donderdagmiddag of -avond.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op! 

Ik weet genoeg! Let's do this!

Ben je klaar voor jouw Groeiclub lidmaatschap? Reken jouw lidmaatschap direct af en we gaan aan de slag met het volgende: 

Twijfel je nog? Laten we even bellen!

Twijfel je nog? Laten we persoonlijk kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen.  Plan hier direct een gratis en vrijblijvende call in of laat je gegevens achter.

We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent. Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.  

Wat als ik meer wil?

Denk je dat je meer begeleiding nodig hebt dan in de Groeiclub wordt aangeboden? Dan kun je ook kiezen voor andere manieren van begeleiding. Bijvoorbeeld het Gas-op-Groei programma.

In het gas-op-groei pakket zit:

Dit levert je het volgende op: