fbpx

De Groeivoer podcast

Elke week nieuwe afleveringen

Meer info

Op deze pagina vind je meer informatie over de groeivoer Podcast, een inspiratie podcast over business, ondernemen, bedrijfsgroei en persoonlijk groei. Wil je een podcast voor ondernemers beluisteren dan zit je hier goed. 

Alle afleveringen

Business Podcast tips

Inspirerende podcasts

Behalve de Groeivoer Podcast zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden om geïnspireerd te blijven. Ik deel dan ook graag een aantal podcasts over business, persoonlijke groei, personal development en bedrijfsgroei die mij veel inspiratie hebben gegeven!

Taco Oosterkamp podcast

Ik heb zelf enorm veel inspiratie opgedaan door het luisteren van podcasts voor ondernemers. Voor mij begon het allemaal met de Drive Podcast van Taco Oosterkamp.

Thijs Lindhout & Michael Pilarczyk podcast

Daarna raakte ik al snel in de ban van de 100% inspiratie podcast van Thijs Lindhout, gevolgd door de podcast van Michael Pilarczyk. Zijn Master your Mindset podcast gaat over zelfverwezenlijking en groei van geluk, succes en spiritualiteit. Ook luisterde ik veel naar de business podcast van Eelco de Boer, waar hij veel spreekt over mindset, bedrijfsgroei en het leven in het algemeen, vooral in de zielsverwanten podcast die hij op vrijdagmiddag opneemt.

Tony Robbins podcast

Andere business podcasts die veel voor me betekend hebben zijn de Tim Ferris Show van Tim Ferris en de Tony Robbins podcast. Af en toe luisterde ik naar Kwik Brain Podcast van Jim Kwik. Andere favorieten op mijn homescreen in de Podcast Addict app zijn de How I Built This Podcast by Guy Raz (NPR) en Big Questions Podcast van Cal Fussman.

Reageren?

Wil je meer tips over podcasts die ik de moeite waard vind? Of heb jij een leuke tip voor mij? Stuur dan even een berichtje via gerhard@groeivoer.nl