ik wil deelnemen

Deelnemen aan een bijeenkomst van de Groeiclub

laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op!


Wat leuk dat je meer wilt weten over de bijeenkomsten van de Groeiclub!   

De Groeiclub voor Ondernemers komt elke eerste donderdag van de maand bij elkaar op een unieke locatie in regio Utrecht. 

Elke maand is er een thema en organiseren we een workshop met aansluitend een informeel diner. Lijkt het jou leuk om geheel vrijblijvend een keer aan te sluiten

Elke maand verwelkomen wij ondernemers met een team als gast bij de Groeiclub. De bijdrage voor een gastenticket is €147 p.p.  Je mag je compagnon(s) meenemen, als je die hebt. 

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op om iets meer te vertellen en te ontdekken of we bij elkaar passen.

Wil je liever niet gebeld worden? Laat dan alleen je e-mail achter, dan sturen we je een e-mail met informatie.  

Tot snel!

Team Groeivoer

Vul hier je gegevens in en we nemen contact met je op

Weten wat er aankomt? Check de event kalender

Groeiclub bijeenkomst 6 januari 2022 over succesgewoonten

De Mariënhof Amersfoort Kleine Haag 2, Amersfoort

Jouw gewoonten bepalen in hoge mate de resultaten die je boekt als ondernemer. Maar wat zijn nou eigenlijk belangrijke succesgewoonten voor ondernemers? Hoe leer je…

Groeiclub bijeenkomst 3 februari 2022 over leiderschap

Slot Zuylen, Utrecht Tournooiveld 1, Oud Zuilen

Hoe kun je jouw leiderschap binnen je organisatie versterken? Begin bij persoonlijk leiderschap en neem daarna je leiderschapsstijl onder de loep. Met beter leiderschap krijg…

Groeiclub bijeenkomst 3 maart 2022 over mindset

Hotel The Anthony, Utrecht Kanaalstraat 197-199, Utrecht

Hoe kun je door je mindset te verbeteren, meer resultaat boeken in je ondernemerschap? Hoe neem je verantwoordelijkheid voor jezelf, leer je groter denken en…

Groeiclub bijeenkomst 7 april 2022 over concept development

Bibliotheek Utrecht Neude 11, Utrecht

Je bedrijfsidee / basisconcept is de kern van je bedrijf. Zonder onderscheidend idee, geen concurrentiekracht. Hoe kun je jouw idee versterken/aanscherpen en nog sterker vertalen…

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach, podcastmaker en vooral: ondernemer.

Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn.

In ruim 15 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Graag zet ik de kennis en kunde die ik heb opgedaan in om andere ondernemers verder te helpen. Dat doe ik vooral door ondernemers met elkaar te verbinden. 

 

Toen ik 23 was begon ik mijn eerste bedrijf. Ik verhuurde mezelf als tuinman, naast mijn studie sociologie in Utrecht. Ik typte een briefje, waarin ik mijzelf voor € 12,- per uur aanbood voor tuinwerk, deed het in heel Utrecht door de brievenbus en de telefoon begon te rinkelen. Binnen 2 jaar had ik 200 klanten.

In 2008 begon ik samen met goede vrienden Joren & Jochem mijn tweede bedrijf, MijnStudent. 

Zonder achtergrond in cijfers, bedrijfskunde of commercie begonnen we aan ons avontuur. 

In 10 jaar tijd, hielpen we 10.000 klanten.

Joren & Jochem begonnen andere bedrijven, ik ging verder met MijnStudent. 

En ik was hongerig. Ik wilde meer. 

MijnStudent werd omgedoopt naar Eager People. We deden miljoenen omzetten, werkten voor mega grote klanten en hadden tientallen mensen op kantoor. Ik was succesvol, dacht ik.

Maar ik miste de vrijheid. Het pioniersgevoel. En de vervulling. 

Daarom droeg ik in 2018 de leiding van Eager People over aan een management team en nam een sabbatical van een jaar. 

Na dat jaar besloot ik mijn ervaring als groeiondernemer te delen met ondernemers. Zo werd in 2019 Groeivoer geboren. Een bedrijf dat ondernemers helpt bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei.

Nu help ik ondernemers zoals jij, bij het laten groeien van zichzelf en hun bedrijf. Ik ben steeds meer de waarde gaan inzien van de juiste ondernemers om mij heen. Daarom zet ik mijn verbindende kracht in door scale-up ondernemers op structurele wijze bij elkaar te brengen. Door van elkaar te leren groeien we, als mens, ondernemer en met onze bedrijven.   

Daarnaast bouw ik aan nieuwe bedrijven. Mijn droom is al uitgekomen. Ik mag doen waar ik goed in ben, ervaar veel vrijheid en ontmoet continu leuke mensen.

Waar droom jij van? Hoever ben je het realiseren van je doelen? Ik ontmoet je graag.