ik wil deelnemen

Meld je aan voor een kennismaking

schrijf je in om als gast deel te nemen aan een bijeenkomst van de Groeiclub voor ondernemers 

De Groeiclub is een groep van gelijkgestemde ondernemers met personeel, die bewust aan persoonlijke groei, bedrijfsgroei en impactgroei werken. 

Wij komen elke maand bij elkaar, rond een relevant thema, op unieke locaties in Midden-Nederland. Daar sparren we, leren van elkaar, geven elkaar intervisie en raken geïnspireerd door het volgen van masterclasses.

De Groeiclub is een vaste groep. Maar wij zijn altijd nieuwsgierig naar de ontmoeting met nieuwe ondernemers. Daarom verwelkomen we elke maand ondernemers  te gast bij de Groeiclub. Een gastenticket kost €147 p.p.    

Het lijkt ons leuk jou te leren kennen.

Laat je gegevens en jouw voorkeursdatum achter en we nemen contact met je op!

Tot snel!

Team Groeivoer

Meld je hier aan

Weten wat er aankomt? Check de event kalender

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach, podcastmaker en vooral: ondernemer.

Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn.

In ruim 15 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Graag zet ik de kennis en kunde die ik heb opgedaan in om andere ondernemers verder te helpen. Dat doe ik vooral door ondernemers met elkaar te verbinden. 

 

Toen ik 23 was begon ik mijn eerste bedrijf. Ik verhuurde mezelf als tuinman, naast mijn studie sociologie in Utrecht. Ik typte een briefje, waarin ik mijzelf voor € 12,- per uur aanbood voor tuinwerk, deed het in heel Utrecht door de brievenbus en de telefoon begon te rinkelen. Binnen 2 jaar had ik 200 klanten.

In 2008 begon ik samen met goede vrienden Joren & Jochem mijn tweede bedrijf, MijnStudent. 

Zonder achtergrond in cijfers, bedrijfskunde of commercie begonnen we aan ons avontuur. 

In 10 jaar tijd, hielpen we 10.000 klanten.

Joren & Jochem begonnen andere bedrijven, ik ging verder met MijnStudent. 

En ik was hongerig. Ik wilde meer. 

MijnStudent werd omgedoopt naar Eager People. We deden miljoenen omzetten, werkten voor mega grote klanten en hadden tientallen mensen op kantoor. Ik was succesvol, dacht ik.

Maar ik miste de vrijheid. Het pioniersgevoel. En de vervulling. 

Daarom droeg ik in 2018 de leiding van Eager People over aan een management team en nam een sabbatical van een jaar. 

Na dat jaar besloot ik mijn ervaring als groeiondernemer te delen met ondernemers. Zo werd in 2019 Groeivoer geboren. Een bedrijf dat ondernemers helpt bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei.

Nu help ik ondernemers zoals jij, bij het laten groeien van zichzelf en hun bedrijf. Ik ben steeds meer de waarde gaan inzien van de juiste ondernemers om mij heen. Daarom zet ik mijn verbindende kracht in door scale-up ondernemers op structurele wijze bij elkaar te brengen. Door van elkaar te leren groeien we, als mens, ondernemer en met onze bedrijven.   

Daarnaast bouw ik aan nieuwe bedrijven. Mijn droom is al uitgekomen. Ik mag doen waar ik goed in ben, ervaar veel vrijheid en ontmoet continu leuke mensen.

Waar droom jij van? Hoever ben je het realiseren van je doelen? Ik ontmoet je graag.