Gerhard In de media

Gerhard wordt regelmatig gevraagd om zijn kennis over groei en ondernemerschap te delen. In deze sectie vind je een aantal interviews en artikelen waar Gerhard een bijdrage aan mocht leveren en vind je persfoto’s die je zelf kunt gebruiken. 

Podcast Interviews

Gerhard is regelmatig te gast in podcasts over ondernemerschap, bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling. Via onderstaande players kun je een aantal van deze gesprekken terugluisteren.

Intrinsieke Motivatie Podcast

Ik werd geïnterviewd door Wilfred Prins, voor zijn Intrinsieke Motivatie Podcast. Een mooi gesprek waarin Wilfred en ik ingaan op de pijnlijke kanten van ondernemerschap, het verschil tussen ‘dom’ en ‘geniaal’ ondernemen en meer.

What's On Your Mind?

What’s On Your Mind? is een 1 uur conversatie door Peter Snauwaert. Hij geeft ons elke week een podcast over personal development, mindset & verkoop. Iedereen heeft een verhaal. En hij wil dit verhaal van zijn gast naar boven brengen.   

Wat zo speciaal is aan deze aflevering, is dat Gerhard de rollen probeert om te keren en Peter meer wil uitvragen dan andersom 🙂

the impactMakers Movement podcast

In de ImpactMakers Movement Podcast spreekt Arjanna Harkoe met ImpactMakers en EarthShakers die hun missie, klein of groot leven en nastreven op hun eigen en authentieke manier. In deze aflevering spreken Arjanna en Gerhard over groeien, ondernemerschap, succes en persoonlijk leiderschap op de manier zoals jij het wilt.

The Marc my words show

Marc Versendaal deelt inzichten, informatie en naakte waarheid voor de persoon die zich wil ontwikkelen als mens en als professional..

We bespreken vragen zoals: Welke praktische zaken moet je minimaal geregeld hebben alvorens je de diepte induikt? Hoe belangrijk is je netwerk? Waar moet je wel en vooral niet in investeren? We springen ook in het diepe qua psychologie. Als ondernemer is het extreem belangrijk jezelf uiterst goed te kennen. Zelfbewustzijn is de sleutel tot succes, en bovenal, geluk! 

De Namarama Show

In de Namarama Show spreekt naamexpert Floris Hülsmann met grote namen en inspirerende ondernemers uit de wereld van marketing en reclame. In deze aflevering spreekt Floris Gerhard over hun gezamenlijke passie: bedrijfsnamen verzinnen en Floris’ boek: Maak je naam Onvergetelijk. 

Ondernemen op slippers

In Ondernemen op Slippers spreekt internetondernemer Bas Urlings met inspirerende gasten over het bouwen van mooie bedrijven die je leven en de wereld mooier, beter en leuker maken. Gerhard is te gast in aflevering 11. Een persoonlijk en inspirerend gesprek over business coaching, persoonlijke groei en ondernemerschap. 

De vrijheidsondernemerspodcast

Jeanet Barnhoorn is business coach en maakt een podcast over ondernemerschap. Jeanet sprak met Gerhard voor haar Vrijheidsondernemerspodcast over hoe je succesvol een bedrijf start,  over delegeren, financieel vrij worden en wat een podcast voor je business kan doen.

Hoe onderneem ik podcast

Clemens Staal is docent ondernemerschap in het mbo en maakt ter inspiratie van zichzelf en ondernemers de Hoe Onderneem ik Podcast. In deze aflevering interviewt hij Gerhard over zijn reis als ondernemer.

Goed met Geld Podcast

In de Goed met Geld Podcast spreken Bas en Arjan met inspirerende gasten uit het bedrijfsleven over geld. Wat is het, wat kan je ermee en hoe krijg je er meer van? In deze aflevering gaat het o.a. over money mindset en de rol van geld in jouw onderneming.

Marc Onderneemt

Marc de Groot is online marketeer en eigenaar van dgoc.nl. In de podcast “Marc Onderneemt” spreekt Marc met Gerhard over bedrijfsgroei en ondernemerschap. Dit gesprek is ook op Youtube terug te vinden.

Jelle driver podcast

Jelle Drijver is oprichter van de Jelly Driver Podcast en daarnaast eigenaar van Peper in je Pand en nog een aantal andere initiatieven. Een mooi en open gesprek over de ups en downs van het ondernemerschap.

De Erno Hannink Show

Erno Hannink is een no-nonsense business coaching en maakt zijn podcast “Beter Bedrijf”. Erno is een onafhankelijk denker en voelt Gerhard op geheel eigen wijze aan de tand over zijn ondernemerschap.

Het Millennial Mysterie

In de podcastserie van Het Millennial Mysterie verkent Jasper Scholten de tema’s en (levens)vragen die spelen in het leven van de twintiger en dertiger van nu.

Wij hebben het over vragen zoals: Hoe zorg je voor een kickstart voor je eigen onderneming en hoe maak je het succesvol? Hoe ga je om met tegenslagen en hoe realiseer je financiële vrijheid?

Branded by Mathijs

Mathijs Kok is eigenaar van Unhyped en maker van de Brandy by MK podcast waarin hij met zijn gasten in gesprek gaat over ondernemerschap, succes, fuckups en de zin van het leven. 

Expert Podcast

Hugo Bakker is online marketeer, oprichter van 101 werkvormen en maker van de Expert Podcast voor ondernemers. Een mooi en openhartig gesprek, over business maar ook de spirituele kant van het leven.

Jouw podcast hier?

Als jij een podcast maakt over ondernemerschap, bedrijfsgroei, persoonlijke groei, geluk en succes, zingeving of een ander relevant thema, dan staat Gerhard graag tot je beschikking om waarde toe te voegen voor jouw publiek. Neem contact op en we overleggen wat er mogelijk is.  

Artikelen

Hieronder vind je een aantal artikelen waaraan Gerhard is gevraagd een bijdrage te leveren.

Wil je Gerhard interviewen?

Maak je inspirerende content voor ondernemers en/of ondernemende professionals en heb je een podcast, Youtube kanaal, blog, tijdschrift, krant of een ander platform waarop je informatie over deze onderwerpen plaatst? Gerhard voegt met veel plezier waarde toe voor jouw publiek over persoonlijke groei, bedrijfsgroei ondernemerschap en meer. Neem gerust contact op als je wilt verkennen of Gerhard bij jou past!

Foto's van Gerhard te Velde

Wil je foto’s gebruiken voor bij je podcast, blog, interview of artikel? Hieronder vind een aantal recente foto’s die je direct kunt gebruiken.

Gerhard te Velde Groeivoer voor Ondernemers- Podcast visual
Gerhard te Velde met Groeivoer