fbpx

Plan jouw groeisessie voor ondernemers

Wil jij ervaren of Groeivoer bij jou past? 

Plan een vrijblijvende kennismaking met Groeivoer in. Tijdens een inspirerende Groeisessie voor Ondernemers ontmoet je nieuwe ondernemers, die je inspiratie op en spar je over concrete uitdagingen in je business.  

Zullen we een stoeltje voor je vrij houden? 

Lijkt het jou interessant om een keer te komen ervaren waar Groeivoer voor staat? Plan dan via Calendly een gratis en vrijblijvende kennismaking in.  

Wat houdt een vrijblijvende kennismaking met de groeiclub in? 

Eens per twee weken bieden wij geïnteresseerde ondernemers de gelegenheid om mee te kijken. Je neemt dan deel aan een groeisessie met de Groeiclub. Waar zeg ik ja tegen als ik een vrijblijvende kennismaking aanvraag?  

  • Videocall. Je krijgt toegang tot de wekelijkse groeisessie van de Groeiclub voor Ondernemers. In deze mastermind sessie krijg je de gelegenheid om te sparren met andere ondernemers. Ook mag je jouw eigen uitdagingen voorleggen aan de groep.
  • Waarde. Je wordt gevraagd niet alleen waarde te komen halen, maar ook te komen brengen. We gaan er vanuit dat jij de intentie hebt om lid te worden en langskomt omdat je ook iets te brengen hebt. Je respecteert de kernwaarden: vertrouwelijkheid, transparantie en liefde.
  • Offer. Na afloop van jouw testdrive zijn we natuurlijk benieuwd wat je er van vond. Als wij denken dat jij bij de groep past, doen we jouw graag een aantrekkelijk aanbod om aan te boord te stappen bij onze mastermind.  

Waarom een vrijblijvende kennismaking met de groeiclub een goed idee is 

Waarom zou je een vrijblijvende kennismaking willen doen? 

  • Inspiratie. Je krijgt tijdens de kennismaking de gelegenheid om mee te sparren over een inhoudelijk onderwerp. Je steekt er dus altijd iets van op en kunt daarmee zowel jezelf als anderen inspireren. 
  • Nieuwe contacten. Je ontmoet tijdens jouw kennismaking nieuwe ondernemers om toe te voegen aan je netwerk. Ook mag jij je bedrijf presenteren aan een groep gedreven ondernemers.
  • Gemakkelijk. Een kennismaking kost je maar een uurtje van je tijd, is helemaal gratis en je zit nergens aan vast. 

Wat gebeurt er na afloop?

Wat als de kennismaking achter de rug is? 

  • Jouw ervaring. Na afloop van de Groeiclub bijeenkomst vragen we altijd hoe je de mastermind sessie ervaren hebt. Ook vragen we of je, als wij dat ook willen, lid wilt worden van ons ondernemersnetwerk. 
  • Toetreding. We willen het niveau binnen de Groeiclub hoog houden. Dit betekent dat niet iedereen zomaar lid kan worden. Na afloop van jouw deelname beoordelen we intern of wij denken dat jij bij de Groeiclub past.  
  • Welkom aan boord! Als we allebei positief zijn heten we je van harte welkom bij de Groeiclub. We voegen je toe aan de besloten Whatsapp groep en de besloten LinkedIn groep. Je krijgt toegang tot de welkomsttraining en alle bijeenkomsten.