fbpx

Mastermind Programma

In het Mastermind Programma krijg je 12 weken lang 1 op 1 begeleiding van een ervaren business coach 

Wil jij gericht, onder persoonlijke begeleiding aan de slag de groei van je bedrijf?

In het Mastermind programma krijg je intensieve begeleiding van een ervaren business coach. Aan de hand van een bewezen groeimethode helpen we jou om de juiste stappen te zetten. Zodat  je met meer plezier en meer resultaat, je bedrijf naar het volgende niveau brengt.

Hoe laat ik mijn bedrijf groeien?

Als je al langer onderneemt, kom je bepaalde patronen terecht. De keuzes die je maakt hebben gewerkt, tot op een bepaald moment. Maar om het volgende niveau te behalen moet je andere keuzes gaan maken.

Een ervaren business coach analyseert waar bij jou een doorbraak mogelijk is. Door je een spiegel voor te houden, na te denken over wat je anders kunt gaan doen of laten om andere resultaten te halen, en door de juiste strategie te volgen, kom je verder.

Groei begint bij jou

Veel ondernemers zijn zélf de grootste bottleneck in hun bedrijf. Door jezelf niet uit de weg te gaan, maar te confronteren en in actie te komen, ga je door naar het volgende level. Jouw business coach begeleidt je in dit proces.

De kracht van een mastermind groep

Als je gebruik maakt van een mastermind programma, krijg je een sparrig partner, helemaal voor jou alleen.
Maar, je mag ook gebruik maken van de kracht van de Groeiclub voor Ondernemers. Door te sparren met deze mastermindgroep leer je tientallen nieuwe ondernemers kennen. Je krijgt frisse blikken van anderen, bouwt aan je zakelijke netwerk en doet nieuwe vrienden op. 

herken jij je in het volgende?

Veel ondernemers die willen doorgroeien lopen tegen dezelfde uitdagingen aan:

Als je tegen een groeiplafond aanloopt in je bedrijf aanloopt, is het zaak te analyseren waar je grootste bottleneck zit. Door die aan te pakken, kun je weer door.

Je kijkt eerst naar jezelf om te ontdekken of je wel de juiste mindset en skills hebt.

Daarna kijk je naar je bedrijf, om te zien of je strategie, executie, verdienmodel en team wel kloppen. Je past 80/20 toe op je uitdagingen en fixt als eerste je grootste probleem.

Wat houdt het masterprogramma precies in?

In het Mastermind Programma ga je in een periode van 3 maanden intensief aan de slag met de volgende onderwerpen: 

Omdat het masterprogramma maatwerk is kijken we welke onderwerpen het meest spelen bij jou. Waar nodig krijg je ter voorbereiding het verzoek om ‘huiswerk’ te maken.

Als je wil kan je gebruik maken van de interactieve sessies met andere ondernemers, om in gesprek te gaan over onderwerpen waar jij mee worstelt.

Wil je weten of dit programma aansluit op jouw ontwikkelbehoefte? Plan een vrijblijvende intake in voor een advies op maat. 

Wat zit er precies in het Mastermind pakket?

Als je kiest voor het Mastermind Programma dan krijg je het volgende: 

Wat zeggen anderen?

Het Mastermind Programma past bij jou als:

Het Groeiverhaal van Gerhard te Velde

Mijn naam is Gerhard te Velde, business coach, podcastmaker en vooral: ondernemer. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In ruim 12 jaar als groeiondernemer heb ik meer dan 1 miljoen aan leergeld betaald. Graag zet ik de kennis en kunde die ik heb opgedaan in om andere ondernemers verder te helpen. Zowel op spiritueel als praktisch niveau. 

Toen ik 23 was begon ik mijn eerste bedrijf. Ik verhuurde mezelf als tuinman, naast mijn studie sociologie in Utrecht. Ik typte een briefje, waarin ik mijzelf voor €12 per uur aanbood voor tuinwerk, deed het in heel Utrecht door de brievenbus en de telefoon begon te rinkelen. Binnen 2 jaar had ik 200 klanten.

In 2008 begon ik samen met goede vrienden Joren & Jochem mijn tweede bedrijf, MijnStudent. Zonder achtergrond in cijfers, bedrijfskunde of commercie begonnen we aan ons avontuur. 10 jaar tijd, hielpen we 10.000 klanten.

Joren & Jochem begonnen andere bedrijven, ik ging verder met MijnStudent. En ik was hongerig. Ik wilde meer. MijnStudent werd omgedoopt naar Eager People. We deden miljoenen omzetten, werkten voor mega grote klanten en hadden tientallen mensen op kantoor. Ik was succesvol, dacht ik. 

Maar ik mistte de vrijheid. Het pioniersgevoel. En de vervulling. Daarom droeg ik in 2018 de leiding van Eager People over aan een management team en nam een sabbatical van een jaar. Na dat jaar besloot ik mijn ervaring als groeiondernemer te delen met ondernemers. Zo werd in 2019 Groeivoer geboren. Een bedrijf dat ondernemers helpt bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei.

Nu help ik ondernemers zoals jij, bij het laten groeien van zichzelf en hun bedrijf.  

Ik ben steeds meer de waarde gaan inzien van de juiste ondernemer om mij heen. De juist mentor. Ook voor jou geldt dat je kostbare tijd, geld en energie kunt besparen.

Onderneem op jouw manier, maar werk wel bewust aan je persoonlijke groei. Laat je inspireren door ondernemers aan wie jij je kunt optrekken. Bijvoorbeeld door het Gas-op-Groei programma te volgen.

Zie ik je snel? Ik hoop het! 

Wat levert dit programma mij op?

Door te kiezen voor een Mastermind programma krijg je advies & coaching op maat om je bedrijf te laten groeien.
Dit zorgt voor meer focus, overzicht en resultaat in je bedrijf. Je bouwt aan je zakelijk netwerk en doet nieuwe vriendschappen op. 

Jij investeert:

Dit levert jou het volgende op:

Veelgestelde vragen

Vraag

Antwoord

Wat voor ondernemers nemen deel aan dit programma?

Ondernemers die voor 1 op 1 begeleiding kiezen zijn vaak ondernemers die al langer bezig zijn en voor wie standaard oplossingen niet volstaan. 

Hoeveel tijd kost dit programma?

De tijdsinvestering voor het Mastermind Programma is afhankelijk van hoeveel tijd je zelf investeert.

Je hebt sowieso gedurende 3 maanden elke maand een 1 op 1 sessie. 

Daarnaast investeer je, als je deelneemt aan de online sessies, ongeveer 1,5 uur per week gedurende 12 weken.

Als je meer tijd wilt investeren kun je ook de online modules volgen.  

Wat kost het programma?

De investering voor het Mastermind traject voor 3 maandenis €4491.

Je krijgt gedurende deze periode automatisch toegang tot de Groeiclub voor Ondernemers.

Wanneer kan ik starten?

Als er plek is, kan je starten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe weet ik of dit programma voor mij werkt?

Het Mastermind Programma wordt zo ontworpen dat het aansluit op jouw grootste uitdagingen. Je bepaalt dus zelf waar je in jouw groei de focus op wilt leggen. 

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je binnen 30 dagen na afronding toch niet tevreden bent dan kopen we het groeiprogramma deels of geheel van je terug.  

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op! 

Ik weet genoeg! Let's do this!

Ben je klaar voor het Mastermind programma? Reken jouw programma af en we gaan aan de slag met het volgende: 

Twijfel je nog? Laten we even bellen!

Twijfel je nog? Laten we persoonlijk kennismaken om te kijken of we bij elkaar passen.  Plan hier direct een gratis en vrijblijvende call in of laat je gegevens achter.

We horen graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent. Zo ontdekken we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.