Live podcast op jouw event?

Op zoek naar een inspirerende invulling voor jouw event? Boek Groeivoer on Tour met Gerhard te Velde voor een live, on stage podcast, vol inspiratie, ondernemerschap en groei

Een inspirerende invulling van jouw event begint hier

Organiseer jij een event en lijkt het jou interessant om live podcast te maken? Podcast is niet meer weg te denken uit het medialandschap. Meer dan 7 miljoen mensen hebben podcast ontdekt en luisteren in de auto, op de fiets of in de trein. 

Maar wist je dat podcast ook een mooie manier is om in jouw organisatie het gesprek aan te gaan met elkaar? Bijvoorbeeld door Gerhard een interview te laten doen met jullie CEO of leiderschapsteam? Of juist ook mensen van de werkvloer het woord te geven? Of misschien heb je een ander idee? Neem gerust contact op en Gerhard denkt met je mee! 

In 2019 begon Gerhard de Groeivoer Podcast, in 2020 won hij de BNR Dutch Podcast Award. 

Sinds 2022 tourt Gerhard met live podcast door het land, om op jouw event mooie gesprekken te faciliteren over verbinding, groei en ondernemerschap. 

Je kunt Gerhard ook inzetten als moderator / dagvoorzitter. Neem contact op voor beschikbaarheid, tarieven en mogelijkheden.

Meer informatie? Laat je gegevens achter

Gerhard te Velde: ondernemer, podcastmaker, interviewer

Mijn naam is Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en interviewer. Mijn missie: mensen helpen om dichterbij zichzelf te komen en echt contact te maken met zichzelf en de ander. 

In mijn reis van 14 jaar als ondernemer heb ik veel succes gehad, veel domme dingen gedaan en veel tegenslag gehad. In alles wat ik deed en doe, spelen mensen een sleutelrol. Een organisatie is niks zonder haar mensen. Maar een organisatie draait alleen als een zonnetje als iedereen op zijn of haar plek zit. Als mensen doen waar ze goed in zijn. En als de communicatie goed verloopt. Mensen die op de verkeerde plek zitten en niet meer in contact staan met zichzelf, hun collega’s en de organisatie hebben het zwaar. 

Ik geloof in de kracht van verbinding. Manier manier om mensen in organisaties te verbinden met zichzelf, collega’s en de organisatie is vragen stellen. Door mijn ervaring als podcastmaker heb ik mogen ontdekken dat hier een groot talent van mij ligt.   

Ik help je dan ook graag om meer verbinding, begrip en waardering te krijgen en jouw mensen aan de missie van jullie club te verbinden. Om het leiderschapsteam de kans te geven zich kwetsbaar op te stellen. Door mensen op het podium te zetten die lang niet altijd een stem krijgen, maar die wel verdienen. 

Ik geloof in maatwerk. Laat me dus weten wat jij wilt bereiken, en ik denk mee hoe ik je het beste kan helpen. 

Stuur je een berichtje?

Ik spreek je snel!

Gerhard als dagvoorzitter

Mensen verbinden, interactie aangaan en zorgen dat iedereen gehoord wordt. Het zijn een paar kwaliteiten die Gerhard kenmerken als dagvoorzitter. 

Door een natuurlijke combinatie van de regie pakken en loslaten komt jouw event optimaal van de grond. 

Door de juiste vragen te stellen, ook inhoudelijk, wordt jouw event krachtiger, beter en leuker.

Samen doorpraten? Neem contact op.

Gerhard als Interviewer

Echt horen wat er gezegd wordt, ook buiten woorden om. Het is de kern van wat Gerhard graag doet.  Luisteren met je hele wezen om echt te begrijpen wat er speelt.

Als je Gerhard inzet als interviewer kom je dingen te weten die je nog niet wist. Zit er altijd die éne vraag bij die je echt aan het denken zet. En wordt er altijd iets nieuws ondekt.

Ben je klaar voor een nieuwe ontdekking? Neem even contact op. 

Live podcast opnemen

Het mooie van live podcast maken is dat iedereen mee kan doen en dat het interactief is. En je kan het terugluisteren, als je er niet bij kon zijn.

Door vragen in te sturen van tevoren, door een publieksvraag te stellen of zelf op de hot seat plaats te nemen wordt de podcast geen ‘top-down’ informatieshow, maar een interactief geheel.

Zo ontstaat er een echt gesprek, waar iedereen wijzer van wordt. 

Zullen we even bellen?

Laat je gegevens achter. Ik hoor graag jouw verhaal en waar je naar op zoek bent.

Zo ontdekken we of ik jou van dienst kan zijn.