fbpx

onze visie op groei

Groei gaat over meer dan alleen hard werken, marktaandeel veroveren en geld verdienen. Groei is dat laten toenemen dat voor jou echt belangrijk is. Wat wil jij laten groeien in je leven en in je bedrijf? Wil je meer vrije tijd? Meer winst maken? Meer lol in je bedrijf? Meer uitdaging? Meer impact maken? 

Wat je ook wilt bereiken, bij Groeivoer formuleer je een groeiplan gebaseerd op jouw groeidoelen. Ambitieus en realistisch. Op basis van een doordachte strategie en gedisciplineerde uitvoering. Wij helpen jou je groeiplan excellent uit te voeren. 

Zodat jij de resultaten boekt, die jij wilt.  

Het team

Door deze mensen wordt Groeivoer mogelijk gemaakt.

Gerhard te velde

eigenaar

Gerhard (1983) begon in 2006 voor zichzelf als “De TuinStudent” en richtte in 2008 het bedrijf MijnStudent op. Daarna zette hij Eager People op, dat nu zelfstandig draait zonder Gerhard. In 2015 begon Gerhard bijeenkomsten te organiseren voor ondernemers, wat resulteerde in groeibedrijf Groeivoer en de gelijknamige Groeivoer Podcast. In ruim 12 jaar ondernemen heeft Gerhard bijna elke fout wel gemaakt. Die ervaring gebruikt hij nu om andere ondernemers verder te helpen.

bart Bouwman

IT & marketing

Bart (1996) werd geboren met een toetsenbord in zijn hand. Al op jonge leeftijd kon hij toveren met computers. Zijn hart klopt echter steeds harder voor filosofie en sinds dit jaar volgt hij een academische master op dit gebied. Voor Groeivoer werkt Bart aan de website en optimalisaties achter de schermen. Bart is een graag geziene gast bij zijn ouders thuis, en de studentenvereniging waar hij lid is.

lex van wieren

podcast editing

Lex (1994) is econoom & cabaretier en daarnaast werkzaam bij Groeivoer als podcast editor. Dankzij zijn scherpe geest en een goed gevoel voor performance, is dit een rol waar hij erg voor geschikt is. Naast zijn werk voor Groeivoer beoefent Lex zes verschillende sporten. Om het plaatje compleet te maken gaat Lex graag op reis en drink hij af en toe een biertje.

Filosofie

Wij zien groei niet alleen als groei in omzet, medewerkers of het aantal vestigingen van je bedrijf. Wij kijken naar alle levensgebieden en vragen aan jou waarin je wilt groeien. Wil je meer vrije tijd, zodat je meer met je gezin kunt zijn? Wil je meer winst maken in je bedrijf zodat je meer rust en vrijheid krijgt? Of wil jij je impact laten groeien om meer te betekenen voor de wereld? 

Wat je groeidoelen ook zijn, wij helpen je om stappen te maken. Diepgaand, weldoordacht, en tegelijkertijd heel praktisch. Zonder zweverig gedoe formuleer je bij Groeivoer doelen en een plan dat bij jou past. Wij helpen je dit plan excellent uit te voeren. Zodat jij de resultaten boekt die jij wilt. 

Partners

Door deze mensen wordt Groeivoer mogelijk gemaakt.

michael dekker

groeimarketeer

Michael helpt klanten van Groeivoer om veel meer online succes te behalen. Door goed na te denken over de ideale klant, een slimme strategie te bepalen kan met een beperkt budget al veel bereikt worden. Samen met Michael helpt Groeivoer jou de juiste klanten aan te trekken en sales- en marketingkosten te verlagen.

Helga van der hart

groeicoach

Helga is groeicoach voor ondernemers en management teams. Helga helpt ondernemers zowel 1-op-1 als in groepsverband bij het ontdekken, erkennen en waarderen van onderlinge verschillen. Om vervolgens de talenten die aanwezig zijn, optimaal in te zetten. Zo boek je als ondernemer met minder moeite en meer plezier, meer resultaat in je bedrijf.