Jouw verhaal in de Groeivoer Podcast?

Nomineer gasten en ontdek meer over de mogelijkheden van branded content

Een gast aandragen?

Bij Groeivoer staan we altijd open voor gasten die een leerzaam en interessant verhaal hebben voor andere ondernemers. Wil jij iemand nomineren voor een podcast interview dan kan dat. Omdat we vrijwel dagelijks verzoeken krijgen om te gast zijn in de podcast kunnen we niet alle aanvragen voor de podcast honoreren. 

Wil jij iemand nomineren voor een optreden in de Groeivoer Podcast? 

Laat je gegevens achter en we komen bij je terug.

Jouw verhaal in de podcast? Bereik een betrokken ondernemerspubliek met hoogwaardige content

In overleg is het mogelijk om voor sponsoring te kiezen. Dit is alleen mogelijk als het verhaal van de gast relevant en leerzaam is voor de luisteraars van de Groeivoer Podcast.

De Groeivoer Podcast is een podcast met diepgang en relevantie voor ondernemers in heel Nederland. In 2020 werd Groeivoer door de jury van BNR uitgeroepen tot beste zakelijke podcast van Nederland. Daarmee is Groeivoer een aantrekkelijk podium om jouw verhaal te vertellen. 

Een optreden in de podcast levert jou: 

✅Direct bereik onder duizenden ondernemers;

✅Hoogwaardige content die altijd vindbaar is;

✅Meer bekendheid en status in jouw markt;

✅ Nieuwe klanten, kandidaten, relaties;

✅ Gemakkelijker binnenkomen bij andere podcasts;

✅Toegang tot het netwerk van Gerhard.

jouw gastheer: Groeiexpert gerhard te velde

Gerhard is eigenaar van recruitmentbedrijf Eager People en oprichter van Groeivoer. 

Sinds 2019 maakt Gerhard de Groeivoer Podcast waarin hij in gesprek gaat met topondernemers en aanstormend talent. In 2020 won Gerhard de BNR Dutch Podcast Award voor de beste zakelijke podcast van Nederland.

Gerhard helpt organisaties om de kracht van audiomarketing toe te voegen aan hun marketingmix. 

Jouw investering

Wij nemen alleen verhalen en gasten op in de podcast die we écht interessant en van waarde vinden voor onze luisteraars. Als jij kwalificeert als gast, heb je een aantal opties. 

Basic

Als het betaalbaar moet
1250
 • Strategiegesprek
 • Diepte interview 60 minuten
 • 1 feedback ronde

Pro

Als je meer wilt
2500
 • Strategiegesprek
 • Diepte interview 60 minuten
 • Video opname van het interview
 • 1 feedback ronde
 • Volledig transcript
Populair

Deluxe

Voor maximale zichtbaarheid
4500
 • Strategiegesprek
 • Diepte interview 60 minuten
 • Video opname van het interview
 • 2 feedback rondes
 • Volledig transcript
 • SEO-blog 400 woorden
 • Fotoshoot 5-10 foto's

Meer weten? Laten we bellen

Wil je in gesprek over de mogelijkheden om in de podcast te komen? Neem contact op. Let op: niet iedereen komt in aanmerking voor deelname aan de podcast. Wij nemen alleen verhalen op in de podcast die we écht interessant en van waarde vinden voor onze luisteraars. 

Wie gingen jou voor?

Als je in de Groeivoer Podcast komt sta je in een ‘gallerij der groten’ met bekende ondernemers. Gerhard bood al het podium aan ruim 150 ondernemers. Een greep uit de ondernemers die aan bod geweest zijn in de podcast: 

Meer over Gerhard te Velde, oprichter van Groeivoer

Mijn naam is Gerhard te Velde, ondernemer en business coach. Mijn missie: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn. 

In meer dan 15 jaar als groeiondernemer heb ik veel succes gehad, veel domme dingen gedaan en veel tegenslag gehad. Die kennis en ervaring zet ik nu in, om andere ondernemers verder te helpen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een team van gedreven business coaches. 

Ik geloof in de kracht van verbinding. Door elkaar op te zoeken, te sparren met elkaar en gericht aan groei te werken, zijn we met z’n allen, meer succesvol. Verbinden zit me in het bloed. In 2014 ben ik voor het eerst etentjes gaan organiseren voor ondernemers. Toen nog naast mijn bedrijf Eager People. Vanaf 2019 is dit doorontwikkeld naar de Groeiclub.  

Mensen doen zaken met mensen. Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom ontmoeten we elkaar bij de Groeiclub niet alleen online, maar ook tijdens live meetups, elke maand. 

Contacten maken contracten. Het draait bij de Groeiclub voor Ondernemers niet om het binnenhalen van omzet, zoals bij BNI of Open Coffee. Toch weten we elkaar onderling goed te vinden en benutten we elkaars netwerk.        

Ik geloof in maatwerk. Inspiratie en online programma’s voor ondernemers zijn overal te vinden. Maar pas door deze kennis heel gericht toe te passen op jouw situatie, boek je resultaat. De coaches van Groeivoer helpen je graag met de 1-op-1 business coaching die nodig is om jou te helpen om concrete stappen te maken in je ontwikkeling.   

Het lijkt me tof je bij de Groeiclub te ontmoeten. Kom je een keer kijken? 

Ik zie je snel!

Binnenkort te gast?

Ben jij binnenkort te gast bij de Groeivoer Podcast? We hebben een speciale aflevering opgenomen waarin je in 8 minuten compleet wordt bijgepraat over wat je te wachten staat.