fbpx

Vraag jouw vrijblijvende kennismaking met de groeiclub aan

Wil jij ervaren of de Groeiclub bij jou past? Laat je naam en e-mailadres achter en we plannen samen met jou een gratis en vrijblijvende kennismaking.  Je ontdekt dan wat voor ondernemers er bij de Groeiclub zitten, hoe de sfeer is en waar we over sparren.

Wat houdt een vrijblijvende kennismaking met de groeiclub in? 

Waar zeg ik ja tegen als ik een vrijblijvende kennismaking aanvraag?  

  • Videocall. Je krijgt toegang tot een videocall van de Groeiclub voor Ondernemers. In deze mastermind sessie krijg je de gelegenheid om te sparren met andere ondernemers. Ook mag je jouw eigen uitdagingen voorleggen aan de groep.
  • Waarde. Je wordt gevraagd niet alleen waarde te komen halen, maar ook te komen brengen. We gaan er vanuit dat jij de intentie hebt om lid te worden en langskomt omdat je ook iets te brengen hebt. Je respecteert de kernwaarden: vertrouwelijkheid, transparantie en liefde.
  • Offer. Na afloop van jouw testdrive zijn we natuurlijk benieuwd wat je er van vond. Als wij denken dat jij bij de groep past, doen we jouw graag een aantrekkelijk aanbod om aan te boord te stappen bij onze mastermind.  

Waarom een vrijblijvende kennismaking met de groeiclub een goed idee is 

Waarom zou je een vrijblijvende kennismaking willen doen? 

  • Inspiratie. Je krijgt tijdens de kennismaking de gelegenheid om mee te sparren over een inhoudelijk onderwerp. Je steekt er dus altijd iets van op en kunt daarmee zowel jezelf als anderen inspireren. 
  • Nieuwe contacten. Je ontmoet tijdens jouw kennismaking nieuwe ondernemers om toe te voegen aan je netwerk. Ook mag jij je bedrijf presenteren aan een groep gedreven ondernemers.
  • Gemakkelijk. Een kennismaking kost je maar een uurtje van je tijd, is helemaal gratis en je zit nergens aan vast.